avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 643 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Pot sa-mi redobandesc permisul in perioada de ...
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Pot sa-mi redobandesc permisul in perioada de incercare?

Buna ziua!.... am sa incerc sa fiu cat mai explicit in problema mea.
In urma unei hotarari judecatoresti ramasa definitiva am primit un an cu suspendare fiind incredintat serviciului de probatiune pe o perioada de 3 ani si mi s-a interzis dreptul de a conduce in perioada de incercare si anularea permisului de conducere.
La vremea respectiva "domnul" avocat platit cu un onorariu destul de consistent imi spunea ca dupa un an voi avea dreptul sa dau examen pt obtinerea unui nou permis.
Intrebarea mea este: exista vreo metoda prin care sa obtin permisul inainte de terminarea perioadei de incercare?
Se poate modifica sau schimba hotararea ramasa definitiva? avand in vedere ca nu am fost informat corespunzator cu privire la sentinta
Slabe sperante odata ce s-a emis o hotarare definitiva si irevocabila. Si daca acolo scrie ca vi se anuleaza permisul pana la expirarea perioadei de incercare, adica trei ani trebuie sa intelegeti ca nu puteti depune un alt dosar pentru obtinerea unui nou permis.
Ultima modificare: Vineri, 15 Aprilie 2011
Adrian Tudor, Consultant asigurari
boogdann183 a scris:

X-(...sa intleg ca nu exiata nici o solutie?...oricare ar fi aia....nu se poate modifica sentinta ori sa i se aduca o completare? Daca avocatul imi spunea chestia asta faceam recurs #-o
Daca instanta a facut precizarea la care va referiti printr-o hotarare ramasa definitiva nu exista alta solutie.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Permis anulat bogdan-b bogdan-b am avut un accident de circulatie, accidentul a fost soldat cu o victima (vatamare corporala din culpa art 184 c.p). ceea ce vreau eu sa stiu este: permisul de ... (vezi toată discuția)
Diferenta dintre interzicearea dreptului de a conduce si anularea permisului florentin29 florentin29 Buna seara, Revin dupa ceva timp,va rog sa imi spuneti care este diferenta dintre cele 2 cazuri.Anularea permisului stiu ce presupune,dilema mea este ... (vezi toată discuția)
Reabilitarea din oficiu speciala v.c.p. Tiberius68 Tiberius68 Buna ziua, In urma cu aproximativ 6 ani, mai precis , la data de 30 septembrie 2010, a ramas definitiva sentinta de condamnare prin care instanta dispune sa ... (vezi toată discuția)