avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 372 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... parte vatamata
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

parte vatamata

am avut un proces de loviri.
am pierdut procesul.
acum trebuie sa i dau partii vatamate 3500lei.
procesul sa terminat in ianuarie.
am achitat cheltuieli de judecata si spital.
intrebare: -cum ii dau banii partii vatamate?
Cel mai recent răspuns: Radu Gabrian , Mediator 18:25, 18 Aprilie 2011
cel mai bine prin ordin de plata in care sa se specifice exact ce reprezinta plata.
cel mai bine ar fi cu martori apoi sa mergeti la un notar sa dea o declaratie ca si-a primit drepturile.
puteti sa-i mai puneti si la C.E.C. pe numele persoanei respective si dvs o sa aveti dovada ca i-ati depus acolo.
acesti bani trebuie sa i dau in solidar cu alta persoana
practic partea mea inseamna 1500lei.
pot sa i platesc numai eu sau trebuie odata cu celalalt?
Dvs, va achitati cheltuielile care sunt in sarcina dvs.
Cealalta persona , daca doreste , poate sa faca acelasi lucru separat sau impreuna cu dvs , dar oricum , banii ii depune in numele sau
va multumesc pt. raspunsuri.

mai am o intrebare daca se poate

procesul s a terminat in ianuarie si ma asteptam ca partea vatamata sa si ceara banii.

dar pana acum nu a facut nimic.

ce parere aveti?

Alte discuții în legătură

Executor judecatoresc cercetasa cercetasa in urma unui proces de loviri si alte violente am de platit in solidar cu cineva suma de 3300 lei. azi am primit instiintare de la executorul judecatoresc la ... (vezi toată discuția)
Poprire salariu Crrr Crrr In anul 2005 am avut un accident de circulatie. Vina mea. Proces, sentinta definitiva si irevocabila. Daune morale. Executare silita. Acum nu stiu exact care ... (vezi toată discuția)
Modalitate de plata a sultei dupa partaj-divort kdoina2007 kdoina2007 Buna ziua Va rog sa ma sfatuiti in urmatoarea situatie: am terminat procesul de partaj si in august am primit comunicarea. Dupa investirea deciziei ca ... (vezi toată discuția)