Am achizitionat putin timp in urma niste produse electrocasnice in rate, despartindu-ma de persoana respectiva m-am mutat, insa produsele nu le-am luat. Acum luna de luna fostul meu prieten intarzie cu rata intentionat ca eu sa-l sun sa aiba motiv sa mai vorbeasca cu mine. Nici produsele nu vrea sa mi le dea, nici rata nu o plateste la timp, nici nu vrea sa faca lichidarea ratelor si nici sa ia rata asupra lui nu vrea desi are banii necesari si nefiind o suma foarte mare. El sta in chirie. Cum as putea sa iau produsele de la el? Va multumesc anticipat.
Va recomand calea amiabila. Daca nu merge, il puteti reclama la poltia de care apartineti. Asta daca am inteles bine si articolele respective le-ati cumparat pe numele Dvs. cu plata in rate...
Divort
tinky_lili
Buna,
Am si eu o intrebare, sunt insurat de 5 ani si 1 luna, am locuit in apartamentul ei fara mutatie, casa fiind pe numele ei si al fostului sot ... (vezi toată discuția)
Vecini galagiosi
suparatu
Salut,
Am tot citit postari despre vecini galagiosi si ce poti face (sau ce nu poti face) insa nu am gasit raspuns la intrebarea mea.
Intrebarea mea ... (vezi toată discuția)