avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 960 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... recunoastere vina
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

recunoastere vina

Am o problema. Prietena mea a furat de la mine din casa o suma de bani, dupa care mi-a trimis un mail in care isi recunoaste vina. Acel mail poate constitui proba?
Cel mai recent răspuns: Radu Gabrian , Mediator 02:52, 16 Aprilie 2011
Poate constitui, dar trebuie coroborat si cu alte mijloace de proba. Pentru ca la fel de bine, ati fi putut sa va trimiteti singur acel e-mail, nu?
Prietena ta a si locuit cu tine sau acest furt a avut loc cu ocazia vizitelor. Foarte importanta este recunoasterea faptei si coroborata cu acel mail pot proba aspectele reclamate. In cazul in care ea contesta mailul, poti gasi 2 sau 3 persoane care pot confirma ca acel mail este utilizat de prietena ta.
Buna seara Gabriel,
Imi pare rau pentru gestul prietenei tale,incalificabil de altfel.Asa ceva nu se face,dar ma rog.acum faptul este consumat.Spui ca iubita ta ti-a trimis un mail in care recunoaste ( furtul),dar cred ca ti-a scris si o motivatie a acestui gest.Asa este?.Cred ca este interesanta explicatia iubitei...care ar fi...;)
Consider ca plangerea penala , ar fi ultima solutie
Parca dupa niste ani impreuna , doi oameni inteligenti, ar trebuie sa isi dea explicatii.
V-ar fi de ajutor , daca ati detalia putin faptele despre care relatati pentru ca a sa obtineti informatiile despre care ar fi nevoie.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Furt hypermarket 2 ralooca ralooca Buna seara. Astazi am fost intr-un hypermarket unde am facut cumparaturi in valoare de 80 lei, dar pe langa produsele achitate am sustras produse in valoare de ... (vezi toată discuția)
Santaj georgy27 georgy27 buna seara. am o prietena care a fost plecata din tara pentru o perioada de 2 sapt,perioada in care masina pe care o conducea,proprietate a ... (vezi toată discuția)