avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 483 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Noul Cod CAEN 2008 COD CAEN 7022 ?!?!?!
Discuție deschisă în Noul Cod CAEN 2008

COD CAEN 7022 ?!?!?!

Buna ziua,
Revin cu o intrebare: Pentru codul caen 7022 - Consultanta pentru afaceri si management, trebuie sa ai o anumita specializare (de ex. in management, marketing, etc) sau este nevoie de o autorizatie speciala pentru a oferi consultanta?

Va multumesc.
Cel mai recent răspuns: florin89 , utilizator 13:42, 15 Aprilie 2011
Conditia obtinerii autorizatiei este tocmai acea specializare la care va referiti.
Din cate cunosc eu, din practica, nu este necesara o specializare in acest domeniu, fiind vorba de o activitate desfasurata de o societate comerciala nu de o persoana fizica.
=D> domeniile de expertiza in care puteti oferi consultanta pot fi diferite - inginerie, planificare organizatorica si de productie, resurse umane, etc
Am inteles, va multumesc frumos !

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Activitate financiar contabila pe cod caen 7022? AdrianRosca AdrianRosca Daca am la PFA cod caen 7022 pot sa desfasor activitati in domeniul financiar - contabil? (vezi toată discuția)
Contract de consultanta pfa cod caen 7022 AlphaAlex AlphaAlex Ce contracte sunt valabile pentru desfasurarea 7022 - Activitati de consultanta pentru afaceri si management? Pot incheia contracte de consultanta? (vezi toată discuția)
Activitati pe codul caen 7022 daciana91 daciana91 Buna ziua, care din activitatile enumerate pot fi desfasurate in baza codului CAEN 7022? - intocmire si transmitere in Revisal a contractelor de ... (vezi toată discuția)