avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 636 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Apartament cumparat fara releveu dar cu intabulare si ...
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Apartament cumparat fara releveu dar cu intabulare si cadastru.

Buna ziua,
Am cumparat un apartament al carui dosar cadastral nu contine releveul (schita exacta a apartamentului) Fostul proprietar o pierduse, a cerut notarul o copie conforma cu originalul de la ANCPI. Sungurul releveu este cel al strazii pe care se afla apt unde este marcat printr-un punct apartamentul. Blocul a fost construit pe undeva prin 82. Cadastrul este f vechi cred ca de prin 1998.
Acum mai e o problema, m-am dus la vecini si vad ca la ei arata putin altfel apt, deci fostul proprietar si-a facut modificari (un perete dat jos si o usa mutata de pe un perete pe altul).
Ce as putea face?

Multumesc
Cel mai recent răspuns: bibi_saro , utilizator 17:08, 19 Aprilie 2011
Modificarea existenta in topografia actuala a apartamentului este evidentiata in documentele de la OCPI ?
Nu exista topografie la ANCPI, daca ar fi existat ar fi trebuit sa mi-o dea cand am cerut dosarul din arhiva. La releveu, este doar releveul zonei in care se afla blocul nu si al apartamentului. Raspunsul a fost: "Asa se faceau atunci, eram la inceput".
Sa inteleg ca nu s-a mai confruntat nimeni cu asa ceva?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cumparare apartament cu diferente intre releveu si situatia reala cpypst cpypst Buna ziua, Intentionez sa cumpar un apartament, dar am indentificat o serie de probleme la analiza releveului: 1) Geamurile de la balcon si baie nu sunt ... (vezi toată discuția)
Extras carte funciara - rubrici necompletate Cmihai7 Cmihai7 Buna ziua, Doresc sa cumpar un apartament - am cerut nr carte funciara si nr cadasatral (am vazut ca este acelasi). Am intrat pe site-ul ANCPI pentru un ... (vezi toată discuția)
Cadastru gresit!!!!!!!!!! Sanda Oana Sanda Oana Buna ziua! as avea nevoie de un raspuns cat mai urgent. Tocmai am semnat un antecontract pt un apartament cumparat prin programul prima casa, pentru care am ... (vezi toată discuția)