avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 444 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... certificat de actionar
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

certificat de actionar

buna ziua.
am si eu o intrebare.
am un certificat de actionar la comtim holding timisoara.
mai sunt valabile?
multumesc
Cel mai recent răspuns: Mariana Luka , utilizator 16:17, 7 Mai 2022
comtim holding nu este listata nici pe bursa spot, nici pe ce-a de pe rasdaq.pentru a avea un raspuns pertinent, va puteti adresa oricarui SSIF din localitatea dvs pentru a verifica in Biroul Central al Depozitarului despre situatia respectivei societati.Este ce-a mai sigura si pertinenta cale.
B I U”

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna ziua. am un certificat din 1996 de la comtim holding , am ... Myrat Myrat Buna ziua. Am un certificat din 1996 de la Comtim Holding , am 25 actiuni si aveau valoarea nominala de 1000 lei. As vrea sa-mi raspundeti daca nu trebuie sa ... (vezi toată discuția)
Cum se vinde o actiune de la o societate pe actiuni? glo glo O mama are o actiune la o soc comerciala pe actiuni. Vrea sa o vanda fiicei. unde trebuie sa mearga sau cum se procedeaza? se poate prin inscris sub ... (vezi toată discuția)
Acțiuni comtim oana.osc oana.osc Bună ziua, Familia mea deține 4 certificate de acționar din \'96, la compania Comtim Timișoara. Pachetul majoritar de acțiuni al Comtim a fost ... (vezi toată discuția)