avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 495 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Impozite, taxe şi timbrul de ... recuperare taxa prima inmatriculare
Discuție deschisă în Impozite, taxe şi timbrul de mediu 2013. Legalitate şi interpretare juridică

recuperare taxa prima inmatriculare

Buna ziua.Am cumparat in anul 2010 in luna septembrie un autoturism marca FORD KA pentru care am platit taxa de prima inmatriculare si as dori sa stiu daca pot cere restituirea acesteia.Va multumesc.
Cel mai recent răspuns: Cabinet avocat Larisa Dudciuc , Avocat 05:40, 16 Aprilie 2011
In acest sens trebuie sa faceti o cerere la Administratia Financiara prin care sa solicitati restituirea taxeide prima inmatriculare.

Daca raspunsul va fi unul negativ veti fi nevoit sa solicitati instantelor judecatoresti competente anularea deciziei si obligarea acesteia la restituirea taxei.

Aveti sanse de reusita ,daca actionati profesionist, dar sfatul meu este sa nu va apucati singur de recuperat, intrucat riscati.Apelati la un av. care cunoaste acest tip de cauze.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Taxa de prima inmatriculare luciantrasca luciantrasca Buna ziua, In data de 1.09.07 am achizitionat din germania un autoturism marca Smart fortwo cdi , urmand ca in data de 11/10/2007 sa fiu nevoit sa platesc ... (vezi toată discuția)
Pot depune cerere pentru restituire taxa auto singura? Sara.CD Sara.CD Buna ziua. Am achizitionat o masina in anul 2008. Prin septembrie 2008 am platit taxa. Nu stiu cum se numea pe vremea aia: poluare, prima inmatriculare... In ... (vezi toată discuția)
Recuperarea taxei de inmatriculare andreya22 andreya22 buna ziua , sunt din pascani ,jud iasi si in anul 2008 ,luna august, ziua 27 am platit taxa de inmatriculare pentru un citroen C5 din 2004,in val de ... (vezi toată discuția)