avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 505 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... grila notariala Piatra Neamt
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

grila notariala Piatra Neamt

Va rog sa-mi spuneti si mie daca a aparut grila notariala pe 2011 pentru Piatra Neamt, unde pot sa o vad- in afara de sit-ul notarilor.
Pentru lamuriri: am nevoie deoarece sunt santajata la o succesiune cu valoarea apartamentului cuprinsa in grila notariala din 2007, ( de celalat succesor) , pentru a obtine o suma mai mare de la mine, aceasta in conditiile cand stie clar care este pretul de piata al apartamentului meu.
Cel mai recent răspuns: lipan , utilizator 07:42, 16 Aprilie 2011
Evaluarile conform expertizelor notariale se regasesc pe site-ul UNNPR.
pe site UNNPR nu am acces de aceea nu l-am luat in calcul. Altul, cu acces!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cum vor evalua notarii terenurile extravilane din comunele de langa bucuresti? RicaRamurica RicaRamurica Cum vor evalua notarii terenurile extravilane din comunele de pe langa Bucuresti, dat fiind faptul ca pe site-ul UNNPR vad ca aceste terenuri nu sunt evaluate ... (vezi toată discuția)
Anomalie - tranzactie imobiliara efectuata la un pret cu mult mai mic decat grila notariala floraur floraur De luna asta, in Galati, au intrat in vigoare noile grile notariale. Se pare ca notarii nostri au exagerat si au marit inexplicabil valorile unor proprietati. ... (vezi toată discuția)
De ce camera notarilor cere bani pentru grila notariala daca grilele notariale sunt publicate pe site-ul unnpr? RicaRamurica RicaRamurica De ce camera notarilor cere bani pentru grila notariala daca grilele notariale sunt publicate pe site-ul UNNPR? (vezi toată discuția)