avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 891 soluții astăzi

Marți, 4 februarie, are loc evenimentul: TVA, Impozitul datorat de nerezidenți, Impozitul pe profit, facilități fiscale 2025: Sesiune practică cu Adrian Bența. Participă →

Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Infiintare firma studenti
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Infiintare firma studenti

Fiul meu doreste sa -si deschida o firma. E student anul II la Poli si indeplineste conditiile cerute ( varsta si adeverinta facultate). Este scutit de toate taxele de infiintare firma? Care este legea unde se specifica asta? Ce alte facilitati are dupa infiintare? ( scutiri de impozite, etc.?). La fel, din ce lege rezulta asta?
Daca nu cer prea mult, as dori toate informatiile legate de acest subiect.
Va multumesc in numele tuturor studentilor care vor folosi aceste informatii.
Cel mai recent răspuns: florin89 , utilizator 18:57, 15 Aprilie 2011
HG 166/2003. Detalii infiintare aici:
[ link extern ]
Plateste doar rezervarea denumirii firmei - 64 lei.
florescu1964 a scris:

Fiul meu doreste sa -si deschida o firma. E student anul II la Poli si indeplineste conditiile cerute ( varsta si adeverinta facultate). Este scutit de toate taxele de infiintare firma? Care este legea unde se specifica asta? Ce alte facilitati are dupa infiintare? ( scutiri de impozite, etc.?). La fel, din ce lege rezulta asta?
Daca nu cer prea mult, as dori toate informatiile legate de acest subiect.
Va multumesc in numele tuturor studentilor care vor folosi aceste informatii.

Rezervarea denumirii - 64 lei + Cazierul fiscal - 20 lei.
Toate cele bune.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Infiintare firma - sunt student cataworship cataworship Sal vreau sa stiu si eu de ce sunt scutit pentru a infiinta o firma S.R.L , daca sunt student . Cat m-ar costa ? (vezi toată discuția)
Intreprindere familiala pentru studenti cielodellasera cielodellasera Buna ziua! As vrea, daca se poate, sa ma informati in legatura cu procedurile de infiintare a unei intreprinderi familiale de catre studenti. Eu si ... (vezi toată discuția)
Student asociat unic adinaadina adinaadina Ce facilitati au studentii care doresc sa infiinteze o societate comerciala? Si cum se acorda acestea? Va multumesc (vezi toată discuția)