avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 992 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită credit consum cesionat
Discuție deschisă în Executare silită

credit consum cesionat

cum pot sa procedez mai bine in acest caz in care a fost cesionat un credit spre o firma de recuperare.
Cel mai recent răspuns: elenas68 , utilizator 20:10, 15 Aprilie 2011
Luati legatura cu firma de recuperare si solicitati sa va puna la dispozitie dovada cesionarii debitului si documentele care au stat la baza cesionarii acestuia (e dreptul dvs. la informare). Depuneti o cerere scrisa in acest sens si neaparat solicitati nr. de inregistrare. In cazul in care nu primiti raspuns (in 30 de zile) depuneti o reclamatie la protectia consumatorului.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Credit ipotecar cesionat fara notificare Costin Savescu Costin Savescu Banca a cesionat creditul meu cu ipoteca unei firme de recuperari. De la incheierea contractului de credit eu nu am primit absolut nici o hirtie de la banca. ... (vezi toată discuția)
Cesionarea creditului de nevoi personale mika21 mika21 Buna ziua, am contractat de la o banca un credit de refinantare pe 10 ani, in 2006, fara giranti si fara garantii. Din 03/ 08 pana in 03/09 nu am avut servici ... (vezi toată discuția)
O societate spune ca am datorii catre ea si ca intru in procedura judiciara Popescu G. Popescu G. Bine v-am gasit! In anul 2007(cred) am fost sunat acasa de un reprezentant al firmei SC Combridge SRL, imi oferea prin intermediul postului telefonic ... (vezi toată discuția)