avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 2032 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... divort
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

divort

Buna ziua, eu m-am certat cu sotul meu si am plecat o saptamana din tara, pe cand m-am intors am gasit yala de la apartament schimbata si desi am discutat cu el si mi-a spus ca-mi va da cheia nu vrea sa-mi deschida nici sa-mi dea cheia de la apartament.Nu vrea nici sa bage divort iar eu as vrea sa stiu ce pot face sa intru in apartament. Vreau sa precizez ca adresa mea din buletin este la acel apartament pe cand adresa lui din buletin este la alta resedinta.
Cel mai recent răspuns: MARTA SIMONA PETRE , Avocat 10:20, 16 Aprilie 2011
Poti face cerere pe calea ordonantei presedentiala de reintegrare in spatiu.
Formulati plangere penala pentru savarsirea infractiunii prev de art.320 al.1 teza a II-a c.pen-tulburarea folosintei locuintei.
Actiunea penala se pune in miscare la plangerea prealabila a persoanei vatamate, adresata parchetului de pe langa instanta careia i-ar reveni competenta sa judece cauza in fond sau la politie.
Plangerea se formuleaza in termen de 2 luni de la data comiteriii faptei in cazul dvs. si se probeaza cu inscrisuri si martori.
Impacarea partilor inlatura raspunderea penala.
Consultati avocat.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Schimbare yala in timpul procesului de partaj bunuri comune mere mere Buna seara, Ce as putea sa fac in acest caz , cind fosta sotie in timpul procesului de partaj bunuri comune a schimbat yalele de la usa apartamentului(in ... (vezi toată discuția)
Schimbare cheie yalã Cristian Marian Cristian Marian Divorț în apel. Prima instanță mi-a încredințat minorul mie. Fosta soție a schimbat yala la ușa apartamentului, proprietate ... (vezi toată discuția)
Raspund penal? eu_bazatu eu_bazatu ce se poate intampla,in cazul in care,eu,fiul proprietarei apartamentului,am schibat butucul d ela usa,si nu il mai lasa pe fratele meu sa intre in casa,am ... (vezi toată discuția)