ce se poate intampla,in cazul in care,eu,fiul proprietarei apartamentului,am schibat butucul d ela usa,si nu il mai lasa pe fratele meu sa intre in casa,am savarsit vreo infractiune?a venit politia,dar nu le-am deschis usa.
ce mi se poate intampla?mama e in italia.nu stie ce am facut.
greu de demonstrat distrugerea.el poate sa sustina ca bucutucul era stricat,si trebuia inlocuit.iar amenda,de ce sa ia?daca nici nu a deschis usa.poate dormea,sau facea dus.
si oricum,daca sunteti ``bazat``,nu vad de ce va mai faceti probleme. :))
Daca fratele dv. locuieste legal acolo, fapta dv se poate incadra la art.320 Cod Penal, teza a II a : "fapta prin care se impiedica normala folosinta a locuintei", se pedepseste cu inchisoare de la 3 luni la 2 ani sau cu amenda; actiunea penala se pune in miscare la plangerea prealabila a persoanei vatamate, iar impacarea partilor, inlatura raspunderea penala.
Daca fratele dvs. are domiciliul legal in acelasi imobil cu dvs. tocmai ati savarsit infractiunea prev de art.320 c.pen.al.1 teza a II-a-tulburarea folosintei locuintei., fapta prin care se impiedica normala folosinta a locuintei se pedepseste cu inchisoare de la 3 luni la 2 ani sau amenda.
ART. 320
Tulburarea folosinţei locuinţei
Fapta prin care se tulbură în mod repetat folosinţa locuinţei locatarilor dintr-un imobil, ori prin care se împiedică normala folosinţă a locuinţei, se pedepseşte cu închisoare de la 3 luni la 2 ani sau cu amendă.
deci,stati linistit,caci sunteti ``bazat``,iar daca maine ii dat i o cheie si fratelui dmv. nu o sa patiti nimic.ca sa fie infractiune,trebuie sa se repte fapta dmv.
Inundat de vecin
adrianagropo
Buna ziua! Am si eu o problema : acum cam vreo 3 luni am fost inundata de vecinul de deasupra, pe o portiune nu foarte mare de tavan din baie, din cauza unei ... (vezi toată discuția)