avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 944 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... muzica data prea tare
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

muzica data prea tare

buna ziua,am si eu o problema.am vecinii de sub mine care dau drumul la muzica in fiecare zi.atat de tare incat imi vibreaza lucrurile in casa.ce pot face?specific ca sotul meu munceste numai in ture de noapte iar ziua nu se poate odihni.am incercat sa vorbesc cu ei,am chemat si politia nu am rezolvat nimic.ii pot da in judecata?
Cel mai recent răspuns: MARTA SIMONA PETRE , Avocat 00:19, 13 Noiembrie 2010
Politia nu le-a dat amenda pt.tulburarea linistii publice?
Da, puteti formula plangere penala impotriva acestora pentru infractiunea prev de art.320 al.1 teza a I-a-tulburarea folosintei locuintei.-" fapta prin care se tulbura in mod repetat folosinta locuintei locatarilor dintr-un imobil "se pedepseste cu inchisoare de la 3 luni la 2 ani sau cu amenda.
Plangerea se depune la parchetul de pe langa instanta careia i-ar reveni competenta sa judece cauza in fond sau la direct la politie, in termen de 2 luni de la data cunoasterii faptuitorilor.
Aveti nevoie de 2 martori cu care sa probati plangerea formulata.
~ Conținut șters la cerere ~

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Tulburarea linistii si ordinii publice Dana Marin Dana Marin De 2 ani de zile un vecin pune muzica tare si nu ma lasa sa locuiesc in liniste in apartamentul meu. Am vorbit, am batut la usa, am sunat la politie, nimic nu ... (vezi toată discuția)
Raspund penal? eu_bazatu eu_bazatu ce se poate intampla,in cazul in care,eu,fiul proprietarei apartamentului,am schibat butucul d ela usa,si nu il mai lasa pe fratele meu sa intre in casa,am ... (vezi toată discuția)
Fostul sot ma ameninta ca sigileaza apartamentul partajat in instanta prin tranzactie danadinu49 danadinu49 Buna ziua, Apartamentul semidecomandat de 3 camere, partajat prin tranzactie 50 % pentru fiecare dintre soti, ramas in posesie si proprietate a amandurora, ... (vezi toată discuția)