avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 584 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... POT FACE UN CONTRACT DE UZUFRUCT INTRE O PERSOANA SI ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

POT FACE UN CONTRACT DE UZUFRUCT INTRE O PERSOANA SI O FIRMA ASUPRA UNUI TEREN

AS DORI SA FAC UN CONTRACT DE UZUFRUCT INTRE MINE CA PERSOANA SI O FIRMA PT FOLOSINTA UNUI TEREN DE CATRE FIRMA,MOTIVUL ESTE CA NU STIU CE SOLUTIE AS PUTEA FOLOSI PT CA NU AM BANI PT TAXE NOTARIALE.
Cel mai recent răspuns: Anamaria Mihai , Avocat 22:25, 15 Aprilie 2011
Reformulati : cine ce sa obtina? explicati ce vreti sa faceti si nu aveti bani, solutii pot fi gasite doar la probleme clar exprimate.:">
Daca vreti sa transmiteti folosinta terenului in mod gratuit, faceti un contract de comodat. Acesta nu trebuie incheiat la notar

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Procura sau comodat auto? tehAd tehAd Buna ziua, am o nelamurire, am cumparat in mai o masina de la un prieten, fara taxa platita si a ramas pe numele lui. Vreau acum sa fac acte pe ea si vreau sa ... (vezi toată discuția)
Schimb intre doua apartamente - variante BX BX Situatie: doi proprietari de apartamente aflati in alte orase vor sa faca efectiv schimb intre ei. Cum se poate realiza legal asta, in afara de vazarea si ... (vezi toată discuția)
Contract vanzare sau contract de comodat? lupulescuvictor lupulescuvictor Buna seara! Vreau sa imi cumpar o masina (dacia) inmatriculata in romania. Problema este ca nu pot sa o trec pe numele meu pt ca trebuie sa platesc taxa de ... (vezi toată discuția)