avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 925 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Cat dureaza eliberarea certificatului de conformitate?
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Cat dureaza eliberarea certificatului de conformitate?

Buna ziua , am depus la DSP Mures pentru Bucuresti dosarul cu actele necesare pentru elibererea certificatului de conformitate pentru asistenti medicali , cu ajutorul caruia pot primi drept de munca si in strainatate.
Dosarul a fost depus in luna noiembrie 2010 si inca nu am nici un rezultat .
Ce pot face ca sa urgentez rezolvarea problemei?
utilizati Pilele, Cunostiintele, Relatiile si se rezolva.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Autorizație libera practica - dsp Ruxandra_ilie Ruxandra_ilie Buna seara ! Am terminat facultatea de Inginerie Medicală in cadrul Universității Politehnica in anul 2018 și sunt angajata ca și Bioinginer medical in ... (vezi toată discuția)
Am inceput o facultate, am si terminat-o, dar pe diploma scrie altceva decat cea ce mi s-a promis 7noiembrie 7noiembrie Buna ziua. Sunt din Targu Mures. In 2004 m-am inscris la Facultatea de Medicina -specializarea Moase (asa scria si pe carnet, si pe adeverinte, peste tot) ... (vezi toată discuția)
Probleme cu dsp-ul simina29 simina29 buna ziua, sunt fiziokinetoterapeut licentiata in anul 2015 la UMF Iasi. am o autorizatie de libera practica de debutant care expira la sfarsitul lunii august ... (vezi toată discuția)