avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 450 soluții astăzi

Marți, 4 martie, are loc evenimentul: Politica privind prevenirea hărțuirii la locul de muncă - De la concept la implementare practică. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... carte de munca
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

carte de munca

Am lucrat la SRLdin 22.09 2010 pana in 21.01.2011 iar pe cartea de munca imi scrie doar pana la 01.01 .2011
De ce?
pe fluturasul de salariu din ianuariescrie ca mi sau retras contributiile sociale
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 09:06, 16 Aprilie 2011
Cartile de munca au fost "desfiintate" incepand cu 01.01.2011.
Momentan nu se mai folosesc cartile de munca.
Nu vi s-a retras nimic, asa cun spunea si stimatul coleg de forum, d.ul nego_777, cartile de munca s-au retras "din circulatie" chiar daca pana la 30 iunie se mai lucreaza inca la ele, se completeaza baze de date etc.
Daca nu sunteti lamurit cu stagiul de cotizare puteti verifica intreband la ITM.

Vitorul sef vasti dc miam dat demisia sau dc a fost cu acordul partilor incheierea contractului de munca
va multumesc
Ultima modificare: Sâmbătă, 16 Aprilie 2011
laura2008_angel, utilizator
Intradevar acum contractele de munca se depun in REVISAL; trebuie sa mergeti la ITM sa faceti o cerere ptr. a vi se inmana cartea de munca pe care o sa o pastrati acasa.
Cand o sa va angajati in alta parte, in alt judet, nu trebuie sa semnati decat un contract individual de munca in 2 exemplare (bineinteles alaturi de celelalte doc. necesare la incadrarea intr-un nou loc de munca); unul la d.voastra si unul la angajator care va fi transmis electronic in baza de date a ITM (REVISAL).
Vechimea in munca va decurge in continuare, fara probleme, in functie de stagiul d.voastra de cotizare.
laura2008_angel a scris:

Am lucrat la SRLdin 22.09 2010 pana in 21.01.2011 iar pe cartea de munca imi scrie doar pana la 01.01 .2011
De ce?
pe fluturasul de salariu din ianuariescrie ca mi sau retras contributiile sociale

Incepand cu 01.01.2011 a fost abrogat Decretul nr.92/1976 privnd carnetul de munca. In acest sens, ITM-ul certifica perioadele inregistrate pana la aceasta data cu inscrierile aferente abrogarii acestui Decret.

Pentru perioada 01.01.2011 -21.01.2011, angajatorul este obligat sa va elibereze un document care sa atesteactivitatea desfasurata de acesta, durata activitatii, salariul, vechimea in munca, in meserie si in specialitate.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cum se poate verifica vechimea de munca pana prezent???,stiut ... fecsketata1958@gmail.com fecsketata1958@gmail.com Cum se poate verifica vechimea de munca pana prezent???,Stiut faptul ca nu este deja carnet de munca si Romtelecom unde apartine dupa atatea schimbar ???,Este ... (vezi toată discuția)
Carnet munca ne-creat de catre angajator. emiliapana emiliapana Buna ziua, Lucrez din 2007, acesta fiind primul meu job. Angajatorul mi-a comunicat recent ca nu a intocmit un carnet de munca pe numele meu. Este corect? ... (vezi toată discuția)
Cim durata determinata gina2010 gina2010 buna ziua, daca cim s-a incheiat pe durata determinata de 1 luna ( perioada 22.07.2015-22.08.2015) si vreau sa l prelungesc cu inca o luna, perioada de pe ... (vezi toată discuția)