avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 421 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Pensie de invaliditate gradul III
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Pensie de invaliditate gradul III

o PERSOANA PENSIONATA INVALIDITATE GR III ,SE CONSIDERA CU HANDICAP ,SAU ASTEA CONF LEG 448/2006 ESTE VALABILA NUMAI PENTRU INCADRAREA IN MUNCA?
Cel mai recent răspuns: Gabriela Pintea , Consilier juridic 19:54, 16 Aprilie 2011
leusan a scris:
o PERSOANA PENSIONATA INVALIDITATE GR III ,SE CONSIDERA CU HANDICAP ,SAU ASTEA CONF LEG 448/2006 ESTE VALABILA NUMAI PENTRU INCADRAREA IN MUNCA?

Care-s "astea"? :-/

Un beneficiar de pensie de invaliditate gradul III este beneficiar de pensie de invaliditate si atat. Incadrarea in grad de handicap este de competenta comisiei prevazute in Legea nr. 448/2006 si este distincta de incadrarea in grad de invaliditate.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pensie de urmas pentru un copil cu handicap din nastere tina_gemeni tina_gemeni Buna ziua Am un baiat cu handicap gr.II, handicap dobindit din nastere. A fost operat la 6 saptamini de un rinichi polichistic, tumora inghinala (am lucrat in ... (vezi toată discuția)
Angajara persoana cu handicap gr. iii hajnyci hajnyci Buna ziua, Conf. art. 35 CM o persoana poate fi angajata la mai multi angajatori cu CIM diferite. Se poate practica si in cazul perosoanelor cu handicap? ... (vezi toată discuția)
Buna ziua. care sunt cosecintele daca lucrez cu contract de munca, ... Mary.... Mary.... Buna ziua. Care sunt cosecintele daca lucrez cu contract de munca, avand indemnizatie de invaliditate gr 2 accentuat? Am cautat legea, dar nu stiu care e! (vezi toată discuția)