avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1051 soluții astăzi

Acum, pe live.avocatnet.ro, are loc evenimentul: Politica privind prevenirea hărțuirii la locul de muncă - De la concept la implementare practică

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... litigii de munca
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

litigii de munca

Decizia nr. 2448/LE Admite recursul. Casează sentinţa. şi trimite cauza spre rejudecare la instanţa de fond. Irevocabilă

As dori sa stiu si eu mai detaliat ce urmeaza sa se intample deoarece am cunostinte reduse fata de justitie. Este vorba de accident de munca care in prima faza a fost castigat de firma .

Va multumesc !
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 08:29, 17 Aprilie 2011
Pe scurt, prima sentinta prin care a castigat firma este nula si procesul se rejudeca.
crucy a scris:

Decizia nr. 2448/LE Admite recursul. Casează sentinţa. şi trimite cauza spre rejudecare la instanţa de fond. Irevocabilă

As dori sa stiu si eu mai detaliat ce urmeaza sa se intample deoarece am cunostinte reduse fata de justitie. Este vorba de accident de munca care in prima faza a fost castigat de firma .

Va multumesc !

Instanta de recurs a casat hotararea primei instante si a decis trimiterea cauzei primei instante pentru rejudecare.
Potrivit art.311 C.proc.civ., hotărârea casată nu are nici o putere, iar actele de executare sau de asigurare făcute în puterea unei asemenea hotărâri sunt desfiinţate de drept, dacă instanţa de recurs nu dispune altfel.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Procedura dardamian dardamian Ce inseamna ca un tribunal \"Admite ca fondat recursul introdus de reclamantul ..... împotriva sentinţei civile nr. ........pronunţată de Judecătoria ... (vezi toată discuția)
Rejudecarea unui proces emil6702 emil6702 Cand un proces se judeca cu retinere la instanta de recurs/apel si cand se retrimite aceleiasi instante? (vezi toată discuția)
Casare cu trimitere spre rejudecare la instanta de fond geo-vem geo-vem Am avut un recurs in contencios la Inalta Curte de Casatie , mi-a fost admisa cererea sa casat sentinta in totalitate si a retrimiso spre rejudecare ,asta ce ... (vezi toată discuția)