avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 829 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Cum scap de o somatie de plata a unei societati deja ...
Discuție deschisă în Executare silită

Cum scap de o somatie de plata a unei societati deja radiate?

Buna ziua! In decursul desfasurarii procesului de prestatie tabulara, cerut de mine pentru un imobil, o alta societate si-a notat o somatie de plata impotriva societatii (aflata acum in insolventa) de la care am obtinut imobilul prin proces. Dupa ramanerea prestatiei, definitive si irevocabile si intabularea dreptului meu de proprietate in CF, cum radiez somatia de plata a societatii care intre timp a fost RADIATA la Reg.Comertului (prin inchiderea procedurii falimentului). Multumesc
Cel mai recent răspuns: MIXAM , utilizator 23:48, 16 Aprilie 2011
De la BPI in cadrul ONRC face-ti o cerere sa vi se elibereze dovada ca s-a publicat sentinta de inchidere a procedurii.
De la ONRC solicitati sa vi se elibereze dovada ca s-a radiat societatea.
Apoi solicitati instantei de judecata sa radieze aceas notare din cadastru motivat de faptul ca societatea a fost radiata.

Succes

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Vanzatorii nu intabuleaza constructia finalizata. ce e de facut? tibica tibica In 2008 am facut un antecontract de vanzare-cumparare pentru un apartament aflat in constructie cu data incheierii contractului la momentul finalizarii ... (vezi toată discuția)
Hotarare judecatoreasca definitiva si irevocabila Iordache  Victoria Ioana Iordache Victoria Ioana Buna ziua, Stiti cumva daca se poate cumpara de la Tribunal Hotararea Judecatoreasca Definitiva? Hotararile Judecatoresti publicate in Buletinul ... (vezi toată discuția)
Lichidatorul nu m-a informat stanceni stanceni buna ziua in urma cu 3 luni de zile am aflat despre numirea unui lichidator al uneia din societatile debitoare si luand legatura cu acesta mi s.a solicitat ... (vezi toată discuția)