Buna ziua
Am nevoie de ajutor
Mi s-a demolat o magazie (in care se afla un wc) fara acordul meu .Am depus o plangere la politie si s-a solutionat favorabil pentru cel care a daramat-o ( pentru recuperarea pierderilor am fost sfatuit sa-l dau in instanta pe parte civila ) Toate astea au fost niste presiuni de intimidare pentru vanzarea terenului . In momentul de fata nu mai detin un wc si trebuie sa imi construiesc magazia inapoi. intrebarea mea este daca imi trebuie autorizatie de construire si la cine as putea sa apelez pentru efectuarea demersurilor de obtinere a certificatului de urbanism + autorizatie de consturire
( exista firme care se ocupa cu asa ceva? )
Exista firme specializate care obtin autorizatiile de construire insa acestea costa....destul de mult. Pentru a obtine certificatul de urbanism si ulterior autorizatia, mai ales ca este vorba doar despre o magazie, cred ca va puteti descurca si dvs. singur. Asta pentru ca nu necesita obtinerea a prea multe aprobari. Mergerti la urbanism la primaria de care apartineti si o sa va indrume de acolo pentru intocmirea cererilor necesare.In prealabil efectuati proiectul cu un arhitect specalizat.
succes.