avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 515 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Contencios administrativ sau ... Construire hol casa veche
Discuție deschisă în Contencios administrativ sau probleme juridice cu autorităţile, contravenţii

Construire hol casa veche

Buna seara?

Urmeaza sa iau prin mostenire casa bunicilor.
3 camere (vagon) si in fundul curtii este wc-ul.
As vrea sa construiesc pe structura de lemn, fara fundatie, un hol pana la wc.
De asemenea as vrea sa daram podul si sa fac doar acoperis pe toata suprafata (casa+vc+hol)

Sector 1, Bucuresti.

Este nevoie de autorizatie de constructie?
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 08:49, 17 Ianuarie 2017
Avand in vedere interesul dv de a darama podul si a edifica constructie noua,este necesara autorizatie de demolare,proiect tehnic,autorizatie de constructie,certificat de urbanism

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Reconsolidare casa Dora Iulia Dora Iulia Buna ziua, Am si eu mai multe intrebari si sper sa gasesc raspunsul in aceasta comunitate. Am o casa veche in Bucuresti aproximativ din anul 1960 din ... (vezi toată discuția)
Buna ziua am urmatoarea problema am cumparat un apartament cu ... mihai.diaconu mihai.diaconu buna ziua am urmatoarea problema am cumparat un apartament cu 2 camere ce are balconul lipit de balconul vecinilor. fostul proprietar a inchis cu lemn ... (vezi toată discuția)
Constructie fara autorizatie VASSY VASSY Buna, Locuiesc in Bucuresti, la casa. Vecinul meu din stanga si-a ridicat casa cu un nivel,apoi si vecinul din spate si-a ridicat casa cu un nivel, casele ... (vezi toată discuția)