avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1174 soluții astăzi

Marți, 4 februarie, are loc evenimentul: TVA, Impozitul datorat de nerezidenți, Impozitul pe profit, facilități fiscale 2025: Sesiune practică cu Adrian Bența. Participă →

Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Ce pasi trebuie sa urmez ca sa devin importator?
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Ce pasi trebuie sa urmez ca sa devin importator?

Cred ca ati intalnit de foarte multe ori intrebarea asta, dar asi vrea sa stiu concret ce pasi trebuie sa indeplineasca un srl sa devin deexemplu importator de cafea.
Va multumesc anticipat
Cel mai recent răspuns: Elena TOCU , Avocat 13:03, 24 Iunie 2008
import sau achizitie intracomunitara? ce statut are cafeau: comunitar sau tert?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Acte necesare pt importul de cafea din spatiu comunitar damian claudiu damian claudiu Buna seara, ce acte imi trebuiesc pt importul de cafea din italia,si unde se pot face acestea,cat este acciza pe tona si daca imi trebuie o licenta de ... (vezi toată discuția)
Accize cafea ginnyy ginnyy Imi puteti confirma, va rog, ca acciza pe cafea este datorata doar de primul importator sau de producator. In cazul meu, daca cumpa cafea pt revanzare de la ... (vezi toată discuția)
Despre accize la produse din import Stoica Dandu Stoica Dandu Buna ziua, ma intereseaza un raspuns concret : cafeaua importata dintr-un stat UE este accizabila sau nu ? Mai exact , ce documente ar presupune pentru ... (vezi toată discuția)