avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 500 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme juridice în afaceri - ... Contract Romtelecom
Discuție deschisă în Probleme juridice în afaceri - contracte între profesionişti

Contract Romtelecom

Am un contract la .................... pentru servicii de date pe Fibra optica, contract semnat in 2010 pentru 2 ani, dar in primele 4 luni am realizat ca ei nu ne ofera serviciile care erau specificate in contract (banda de 10 mb garantata-real erau doar 0.7 mb, adrese de email-care functionau doar dupa nenumarate telefoane la Departamentul tehnic)+in urma sesizarilor facute telefonic nu s-a rezolvat nimic (am notat numerele sesizarilor si numele personalului cu care am vorbit). Am trecut la un nou furnizor de servicii de date+voce si am vrut sa reziliez contractul cu ............................, dar discutand in prealabil cu responsabilul contului nostru de la Romtelecom, mi-a zis ca putem cere sa ne rezilieze contractul, doar ca ............................. o sa ne dea in judecata pentru recuperarea valorii abonamentului pentru perioada ramasa (contractul este inca sub termen, va expira in martie 2012). Intrebarea mea este cum se poate rezilia acest contract, nu se poate aplica legea 161/2010? Sau un sfat ce ar trebui sa fac mai departe.
Va multumesc.
Cel mai recent răspuns: Cabinet avocat Eugen Titoiu , Avocat 13:53, 18 Aprilie 2011
Parerea mea este ca puteti face o reclamatie la O.P.C., puteti solicita si direct rezilierea de comun acord etc., dar nu veti rezolva nimic pentru ca ceea ce va intereseaza pe dumneavoastra este sa nu mai platiti nimic, iar ca sa obtineti acest rezultat numai instanta de judecata va poate ajuta prin introducerea unei cereri de reziliere a contractului . Pana atunci aveti obligatia de a plati abonamentul pe perioada de 2 ani conform contractului . Bafta!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Societatea de telefonie si internet Mambela Mambela Am un contract care prevede ca societatea sa-mi ofere banda net 20 mega pe secunda fara sa specifice si banda minima garantata de legea 161 din 2010. ... (vezi toată discuția)
Cum pot rezilia contractul cu rcs&rds pentru serviciul de internet dienutza_24 dienutza_24 Buna ziua, Va rog mult sa ma ajutati cu un raspuns la problema mea . De 2 saptamani am incheiat cu societatea RCS&RDS un contract de prestari servicii si ... (vezi toată discuția)
Reziliere contract de telefonie si internet romtelecom leonidaionel leonidaionel Cum pot rezilia contractul cu romtelecom (telefon si internet),intrucat am o oferta cu bani mai putini de la UPC.Cind am fost la Romtelecom mi-au spus ca ... (vezi toată discuția)