Am un contract care prevede ca societatea sa-mi ofere banda net 20 mega pe secunda fara sa specifice si banda minima garantata de legea 161 din 2010. Societatea ofera 0,20 mega
Valoare factura 100 lei noi pe luna, viteza net oferita 0,2-2 mega
Asta se intimpla zi de zi , in fiecare zi am facut sesizari telefonice dar nu se rezolva nimic ba mai mult ma si ameninta ca va trebui sa le platesc interventia daca ii mai deranjez
Factura valoare maxima fara sa tina seama de calitatea serviciului oferit.
Este foarte clar ca la societatea nu stie stinga ce face dreapta, toata comunitatea de la noi din zona are probleme in ultima luna ceva se intimpla si nu ia nimeni nici o masura cu toate ca in contract scrie ca se remediaza orice reclamatie in 24 ore chiar daca provine din vina consumatorului dar asa ca este din vina societatii nu se sesizeaz nimeni . Mentionez de asemenea ca merge internetul pe telefon mobil foarte bine cu toate ca nu exista retea 3G si semnalul este slab si nu merge internetul de la romtelecom prin fibra optica. Ce sa ma fac cu ei la cine sa apelez ca sai pot face sa remedize problemele si sa-mi trimita factura la adevarata valoare a serviciului pe care mi-l ofera
în opinia mea (vor mai apărea și altele) și din postarea dvs. înțeleg că :
1) societatea are niște angajați special instruiți în a nu face nimic ci doar a conversa de ochii clientului : ați solicitat înregistrarea reclamației dvs. și a vi se comunica un nr. de înregistrare sub condiția soluționării problemei și comunicarea către dvs. a rezultatului, scăderea timpului de nefuncționare din valoarea facturii ? Dacă NU, ar fi bine s-o aplicați imediat și să vă notați undeva.Mai târziu, o puteți folosi la o plângere la Comisariatul Județean de care aparțineți/sau București ori, ca motiv de reziliere a contractului din vina societății;
2) nu ar strica cu nimic chiar o plângere scrisă cu nr. de înregistrare ori, recomandată cu Confirmare de primire.După înregistrarea plângerii, contestați în scris și valoarea abuzivă/neconformă cu realitatea.Pe bază de probe concrete se poate ajunge și-n nedorita instanță.
Vă doresc succes deplin !