avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 542 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Avocaţi şi Admitere ... important de stiut
Discuție deschisă în Avocaţi şi Admitere în avocatură

important de stiut

Sunt absolvent de drept in invatamantul de stat,si sunt interesat sa muncesc voluntar cu titlu gratuit in timpul liber in cadrul unui birou de avocatura,notarial.Doresc sa asimilez cunostiinte teoretice si practice in domeniul juridic,in special pe latura penala.Credeti ca poate cineva din cadrul unui birou de avocatura sa fie interesat de aceasta activitate a mea,care ar avea doua sensuri pe de o parte sa invat meserie iar pe de alta sa fie si in sprijinul activitatii biroului respectiv,in mod gradual.Cum as putea reusi acest lucru?Multumesc
Cel mai recent răspuns: Radu Gabrian , Mediator 19:09, 18 Aprilie 2011
Luati legatura personal cu diferite cabinete de avocatura.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

A fi sau nu avocat? clauc clauc Buna ziua tuturor. Am cochetat cu aceasta idee de mai multe ori pe parcursul mai multor ani. Sunt absolventa de ASE finante banci o meserie pe care nu am ... (vezi toată discuția)
Student anul i smart_demon smart_demon sunt si eu un student la drept la cantemir(Universitatea Crestina \"Dimitrie Cantemir\")... si nu m-am decis in privinta viitorului meu ....... in care parte ... (vezi toată discuția)
Contract de voluntariat pentru asistenti medicali generalisti si asistenti de farmacie anyany_34 anyany_34 Buna ziua. Sunt absolventa a cursurilor postliceale de asistent medical generalist (din 2008) si asistent de farmacie (din 2014). In ce conditii as putea sa ... (vezi toată discuția)