avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 512 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice PFA, II, AF - Persoana fizica ... PFA - Manager proiect
Discuție deschisă în PFA, II, AF - Persoana fizica autorizată, Întreprindere individuală, Asociaţie familială

PFA - Manager proiect

Buna ziua,
Am calificare de tamplar si tapiter, proiectez in AutoCAD, am executat multe interioare la comanda, unicate , ca angat. Acum sunt invitat sa colaborez cu o firma de design interior care doreste sa ma ocup de tot ceeace inseamna relizarea si montajul mobilierului. Va trebui sa legalizez aceasta activitate si m-am gandit la Manager de proiect, ca PFA.
Intrebarea este : pot sa demarez actiunea de infiintare PFA in aceasta meserie avand 'numai' calificarile aratate mai sus ? Exista o alta forma de legalizare activitate in aceasta categorie mai adecvata sau mai avantajoasa ?
Va multumesc !
Cel mai recent răspuns: ContSters22713 , utilizator 21:45, 22 Aprilie 2011
Pentru meseria dvs. puteti desfasura urmatoarele activitati ca PFA:
310 - Fabricarea de mobila
3101 - Fabricarea de mobila pentru birouri si magazine
3102 - Fabricarea de mobila pentru bucatarii
3103 - Fabricarea de saltele si somiere
3109 - Fabricarea de mobila n.c.a.
Daca aveti si ceva atestat sau calificare pentru proiectare puteti sa aveti si codul:
7410 - Activitati de design specializat
Daca va infiintati in schimb o intreprindere individuala puteti sa va desfasurati activitatea pe care o doriti.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Firma de montatori de mobila mariacameliastefan mariacameliastefan buna ziua sau seara am si eu cateva intrebari privitor la codul caen am dschis o firma de traspot marfuri si mutatie dar nu stiu ce cod caen trebuie sa mai ... (vezi toată discuția)
Cod caen janis janis Buna ziua, va rog sa ma sfatuiti in urmatoarea problema: o societate comerciala are ca obiect de activitate principal productia de mobilier.Mobilierul se ... (vezi toată discuția)
Ce se poate face?/ bogdyban bogdyban Buna seara, Sunt intr-o dilema mare si am mare nevoie de un raspuns care sa ma lumineze. Am o societate cu obiect de activitate ,,alte lucrari speciale de ... (vezi toată discuția)