Buna ziua,
Am calificare de tamplar si tapiter, proiectez in AutoCAD, am executat multe interioare la comanda, unicate , ca angat. Acum sunt invitat sa colaborez cu o firma de design interior care doreste sa ma ocup de tot ceeace inseamna relizarea si montajul mobilierului. Va trebui sa legalizez aceasta activitate si m-am gandit la Manager de proiect, ca PFA.
Intrebarea este : pot sa demarez actiunea de infiintare PFA in aceasta meserie avand 'numai' calificarile aratate mai sus ? Exista o alta forma de legalizare activitate in aceasta categorie mai adecvata sau mai avantajoasa ?
Va multumesc !
Pentru meseria dvs. puteti desfasura urmatoarele activitati ca PFA:
310 - Fabricarea de mobila
3101 - Fabricarea de mobila pentru birouri si magazine
3102 - Fabricarea de mobila pentru bucatarii
3103 - Fabricarea de saltele si somiere
3109 - Fabricarea de mobila n.c.a.
Daca aveti si ceva atestat sau calificare pentru proiectare puteti sa aveti si codul:
7410 - Activitati de design specializat
Daca va infiintati in schimb o intreprindere individuala puteti sa va desfasurati activitatea pe care o doriti.
Cod caen
janis
Buna ziua, va rog sa ma sfatuiti in urmatoarea problema: o societate comerciala are ca obiect de activitate principal productia de mobilier.Mobilierul se ... (vezi toată discuția)
Ce se poate face?/
bogdyban
Buna seara,
Sunt intr-o dilema mare si am mare nevoie de un raspuns care sa ma lumineze.
Am o societate cu obiect de activitate ,,alte lucrari speciale de ... (vezi toată discuția)