avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 443 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Pensie anticipata
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Pensie anticipata

in 1971 am inceput scoala de ucenici si am lucrat in continuare pana acum.Sunt nascut in 1955.cand ma pot pensiona si in ce conditii? multumesc
Cel mai recent răspuns: susana.magyari , utilizator 19:53, 18 Aprilie 2011
trebuie sa dati mai multe detalii. depinde in ce conditii de munca ati lucrat sau de grupa de munca si cati ani
am facut ucenicie la locul de munca 3 ani cu contract, apoi am lucrat 1 an in productie, am continuat cu scoala de subofiteri 2 ani, si am lucrat in armata 10 ani.am trecut in rezerva la cerere si apoi am lucrat ca si functionar public pana acum.nu am intrerupt deloc activitatea pe tot parcursul acestei perioade.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pensie FranciscLengyel FranciscLengyel sunt nascut in martie 1955, am avut contract de ucenicie la locul munca din 1971, timp de 3 ani, apoi am lucrat in continuare ca muncitor.am urmat scoala de ... (vezi toată discuția)
Conditii de pensionare MIRCEA AVASILOAIE MIRCEA AVASILOAIE Buna ziua ,am 55 de ani ,am lucrat 23 de ani,la grupa 1,dar sunt si subofiter in rezerva ,as intreba nu pot benificia de pensie daca nu am fost activ decit in ... (vezi toată discuția)
Ulm (ucenicie la locul de munca) + stagiul militar,intra in calculul pensiei limita de varsta ??? ContSters192068 ContSters192068 Am facut Scoala profesionala de 3 ani la zi tip ULM (ucenicie la locul de munca) cu practica in uzina,intre anii 1971-1974, ani in care am primit bursa,apoi ... (vezi toată discuția)