avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 839 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... depasirea termenului prevazut de lege
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

depasirea termenului prevazut de lege

Buna ziua,

Am un control ANAF la societate de 14 luni din care 7 luni a fost suspendat, in prezent este depasit termenul prevazut de legea 104 de 6 luni. Ce reclamatie pot face si unde?
Tot legat de acest control s-a inceput urmarirea penala pentru evaziune fiscala impotriva administratorului din luna a 3a 2010, dar ANAF-ul nu a pus popriere pe conturile societati decat in luna a 3a 2011, dupa ce administratorul a golit conturile de bani. Precizez ca din luna a 12a 2009 conturile au fost blocate de catre mine ca asociat, iar apoi banca in luna a 1a 2011 ma anunta ca sa decis deblocarea conturilor. Ce pot face in acest caz si pe cine pot trage la raspundere? ANAF-ul, Banca?
Cel mai recent răspuns: maryanro , utilizator 21:29, 23 Aprilie 2011
X-( nimeni nu poate sa-mi dea un sfat?
ca sa primiti raspuns trebuie sa fiti mai explicit.
nu se prea intelege nimic.
daca banca nu stie nimic de urmarirea penala impotriva administratorului de ce ar bloca conturile?
dvs ca asociat trebuia sa luati legatura cu ceilalti asociati ,sa dati afara administratorul si sa vedeti ce puteti recupera de la cel ce v-a pagubit.
Banca stie de urmarirea penala impotriva administratorului, am dus hartie de la politie. Nu pot da afara administratorul deorece este si actionar cu 50%.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Blocare conturi anaf toma necredinciosul toma necredinciosul Buna ziua Am o informatie cum ca ANAF-ul nu are dreptul sa blocheze conturile unei Asociatii de Proprietari. Daca este adevarat, as vrea sa stiu daca stie ... (vezi toată discuția)
Firma cu datorii sonder sonder buna! Am ajuns intr-o situatie fara iesire,dpdv financiar fiscal pentru firma mea.Datorii la buget de aprox. 200mii lei,si la furnizori de 80mii lei.Am ... (vezi toată discuția)
Titlu executoriu anaf popa_stefan popa_stefan va rog cu un sfat la urmatoarea situatie: In anul 2010, luna iulie, am platit a amenda administrative in suma de 750 lei catre anaf.In luna nov.2011 anaf ... (vezi toată discuția)