Agentia de turism este practic un SRL (deci costurile sunt undeva in jur de 1.500 lei) insa problema mare pe care o ai este ca iti trebuie un brevet pentru a putea functiona legal. Daca renteaza sau nu, depinde de multe (relatii, salariati, etc.), ca orice afacere de altfel - raspunsul nu il poti afla decat incercand. ;)
Agentia de turism este practic un SRL (deci costurile sunt undeva in jur de 1.500 lei) insa problema mare pe care o ai este ca iti trebuie un brevet pentru a putea functiona legal. Daca renteaza sau nu, depinde de multe (relatii, salariati, etc.), ca orice afacere de altfel - raspunsul nu il poti afla decat incercand. ;)
Imi cer scuze pentru mesajul dublu, nu a fost cu intentie (calculatorul este supersolicitat si prelucreaza mai greu iar eu nu am mai avut rabdare sa vad daca a preluat sau nu comanda); poate sterge cineva unul din ele va rog? Multumesc.
Buna ziua!
Costurile pentru infiintare sunt 850 lei.
Actele necesare si procedura de lucru le gasiti pe site-ul nostru.
In ce priveste rentabilitatea, va recomand sa va adresati unui consultant in domeniul afacerilor. Nu mi-as permite un punct de vedere, nefiind de specialitate.
Cu stima,
av. Silviu Serban
Rentabilitatea afacerii depinde de urmatorii factori:
- daca sediul firmei este intr-o zona usor accesibila pentru clientela dorita de dumneavoastra (asta presupune ca stiti carui segment de piata va adresati);
- daca aveti oferte atractive pregatite in portofoliu (deci ati participat la un targ de turism si aveti niste contacte pregatite pe care sa le utilizati dupa ce deschideti firma)
- daca aveti cunostinte legate de turism ( pentru ca trebuie sa stiti dumneavoastra ce anume trebuie sa cereti pentru a putea oferi)
Cam acestea ar fi cele mai elementare criterii care fac diferenta dintre o firma de turism care doar este si una care are succes.
Succes!.
Agentie de turism
irinacer
Buna ziua !
As vrea sa imi deschid o agentie de turism si am cateva nelamuriri:
1. daca eu sunt asociat unic la firma si am si brevetul de turism, cum pot ... (vezi toată discuția)