avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 218 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... As putea fi acuzat de ucidere din CULPA in urma ...
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

As putea fi acuzat de ucidere din CULPA in urma rezultatul expertizei de 53 km

AM ACCIDENTAT UN BICICLIST IAR ACESTA A DECEDAT IAR in urma expertizei au rezultat : - VITEZA DE DEPLASARE AL AUTOUTILITAREI DE 53 KM IN LOCALITATE. - BICICLISTUL NU ERA ECHIPAT CORESPUNZATOR PE TIMP DE NOAPTE . - BICICLISTUL SE DEPLASA LO O DISTANTA MAI MARE DE 1 METRU adica la distanta de un metru si zece cm , - LA MASINA SAU MAI GASIT DEZECHILIBRUL LA ROTILE DIN SPATE DAR AM INTELES CA ESTE IN LIMITELE CORESPUNZATOARE ADICA PESTE 50% dar FARA FRANA DE AJUTOR ACEASTA NEFIIND FUNCTONADILA ... - MENTIONEZ CA NECROPSIA NU AVENIT INCA DAR BICICLISTUL CONSUMASE CIRCA 4 BERI DIN SPUSELE MARTORILOR ... - in urma expertizei acest caz poate clasat de catre parchet sau se va ajunge in istanta ? - daca as ajunge in istanta mi s-ar putea anula dreptul de conducere intru cat in timpul produceri accidentului aveam o viteza mai mare de 50 km in localitate adica 53 km ?
Cel mai recent răspuns: Radu Gabrian , Mediator 16:55, 25 Aprilie 2011
Expertiza de stabilire a dinamicii accidentului , va fi determinanta , aceasta avand rolul de a stabili imprejurarile in care acesta s-a petrecut.
De asemenea celalalte probatorii , care vor fi administrate in cauza (acte , martori , alte probe acceptate de lege) vor duce la stabilirea unor eventuale culpe in producerea accidentului.
Nimeni , fara a vedea actele si lucrarile dosarului , nu poate fi in masura sa va dea raspunsul pe care il doriti si cu atat mai putin inainte de administrarea probelor.
tu esti cercetat (ma gandesc eu, in stare de libertate) pentru ucidere din culpa, corect? corect! rezulta deci ca ai putea fi si condamnat pentru treaba asta.
Sau poti fi achitat , depinde probatoriile administrate in cauza.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Accident rutier cu inceperea urmaririi penale podaraurel podaraurel In iarna trecuta am avut un accident sa va detailez putin : eram pe un drum judetean pe la 9 dim iar carosabilul era acoperit cu gheata la un moment dat ... (vezi toată discuția)
Accident rutier - vatamare corporala - culpa comuna Alex84 Alex84 Buna ziua, Cu aproximativ o luna in urma am fost implicat intr-un accident auto soldat cu vatamare corporala. Conform politiei reiese culpa comuna (am ... (vezi toată discuția)
Accident rutier cu biciclist mort la spital ambpaul ambpaul S-a intamplat pe la orele 18.21 intuneric bezna inafara localitatii a aparut brusc in partea dreapta nici nu am realizat ce se intampla, l-am lovit in plin pe ... (vezi toată discuția)