De curand mi-am gasit un job la o clinica stomatologica de implantologie si chirurgie alveolara pe postul de asistent medical. Patronul doreste sa-mi faca contract individual de munca pe 4 sau 6 ore, cu toate ca valoarea reala a orelor este cu totul alta, invocand motivul ca pe un program de 8 ore pe contract plateste foarte mult pentru asigurarile medicale si sociale .As dori sa stiu, inainte de a semna contractul, daca in cazul in care firma va renunta la serviciile mele daca pot beneficia de indeminaziile sociale si de sanatate, cu alte cuvinte care sunt drepturile mele ca angajat sau ca ex angajat ?O a doua intrebare ar fi : "Care este valoarea impozitului pentru asigurarile sociale si de sanatate pentru un salariu minim pe economie de 8 ore de lucru , respectiv 4 ore pe contractul de munca, avand in vedere modificarile noului cod al muncii intrat in vigoare? Astept raspunsul dumneavoastra. Va multumesc
Concediu medical
Rita1980
Sunt angajat cu 6 ore la o firma si am un copil de 8 luni, copilul are probleme de sanatatea si patronul spune ca nu pot lua concediul medical.
Va rog sa-mi ... (vezi toată discuția)