avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 297 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Preschimbarea permisului de conducere
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Preschimbarea permisului de conducere

DETIN DUBLA CETATENIE;ROMANA SI R.MOLDOVA.
INTREBARE; E NEVOE SA FAC PRESCHIMBARE PERMIS DE CONDUCERE PENTRU ANGAJARE?,DETIN UN PERMIS DE MODEL NOU AL R.MOLDOVA.
VA MULTUMESC
Cel mai recent răspuns: baietzika , utilizator 12:29, 19 Aprilie 2011
eu nu stiu cum arata un permis de tip nou moldovean dar daca este din acela european recunoscut atunci nu e cazul sa-l schimbati...dar moldova nu-i in UE asa-i deci nu poate elibera astfel de prmise. probabil ca tb sa dati un test de legislatie rutiera romaneasca printre altele

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Permis conducere in caz de dubla cetatenie radu maria radu maria Buna ziua! In cazulmeu ,am dubla cetatenie (sunt cetatean roman si cetatean moldovean).Problema care s-a ivit este :am dreptul de a circula in Romania cu ... (vezi toată discuția)
Permis intr-o tara europeana clientX clientX In cazul unei persoane cu cetatenie romana, careia i-a fost anulat permisul de conducere in Romania, dar care poseda permis de conducere european, in ce ... (vezi toată discuția)
Permis de conducere republica moldova EDWARD85 EDWARD85 Buna ziua ! As dori va rog frumos o informatie... Eu am permis de sedere in Republica Moldova valabil pana pe 18/06/2013 pentru studii. De cateva zile am dat ... (vezi toată discuția)