avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 373 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Titlu de proprietate
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Titlu de proprietate

as dori sa stiu ce demersuri trebuiesc facute si unde anume, pt eliberarea unui titlu de proprietate.
Ultima modificare: Miercuri, 20 Aprilie 2011
gheorghescu, utilizator
Cel mai recent răspuns: Kyandra , moderator 13:24, 19 Aprilie 2011
la ce va referiti? Expuneti pe larg problema.
Pai, in primul rand trebuia sa fi formulat cerere in termenul prevazut de legile fondului funciar (ultima zi 30.11.2005), trebuie sa dovediti existenta dreptului de proprietate pentru terenul solicitat... Asteptam amanunte.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cumparare drept de retrocedare costi.voicu costi.voicu Salutare, Am aflat de la un prieten ca s-ar putea cumpara dreptul de retrocedare de la o persoana care nu a revendicat la timp un teren intravilan. In ... (vezi toată discuția)
Act de vanzare/ cumparare teren intravilan adrianlutea adrianlutea Buna ziua! Va rog sa ma ajutati! Am gasit recent un act de vanzare/cumparare, in care tatal meu a cumparat o suprafata de teren intravilan Cum fac sa intru ... (vezi toată discuția)
Titlu de propietate pt pamantul mostenit eugen stanisteanu eugen stanisteanu suntem 6 frati , parintii au murit de circa 40 de ani si inca nu am facut succesiunea pentru pamantul mostenit. Va rog sa-mi spuneti care sunt pasii pe care ... (vezi toată discuția)