Buna seara, am intrat pe Registrul de salariati pe care il raportam catre ITM din aplicatia REVISAL si spre surprinderea mea, imi apar ca fiind activi, salariati care nu mai lucreaza la noi de un an. In Revisal reiese ca au contractul incetat, apare si data la care eu am facut modificarile. Daca sortez dupa contracte active, unii dintre cei plecati apar ca avand contract in derulare; daca sortez in schimb dupa criteriul Incetat, aceeasi imi apar ca fiind Inactivi. Ce se intampla? cum pot avea o imagine clara asupra inregistrarilor facute? Multumesc
Este greu de dat un raspuns asupra acestei probleme ... singurii in masura care va pot lamurui sunt cei care au creat acest program si care in prezent incearca sa aduca modificari acestuia sau sa creeze o noua versiune.
Se pare ca in momentul in care nu se poate accesa online REVISAL-ul din cauza server-ului cand se lucreaza pe el apar erori care duc la astfel de situatii.
Aceste erori mai pot aparea din cauza preluarii manuale, din cauza numarului intern de contract (altul decat cel initial) sau al datei angajarii (data preluarii).
Se cheama erori de preluare.
Luati legatura cu serviciul de informatica. Practic s-au dublat pozitiile.(pentru o parte din angajati)
Eu am "mostenit" o problema similara, dar erori de transmitere a fisierelor si de export a datelor (cred ca au fost si neconcordante intre data reala si cea din calculator). Din fericire, am colaborat cu cineva de la ITM si m-a ajutat (au anulat ei contractele care apareau active).
Revisal
anamariacelik
am urmatoarea problema:in registrul depus la itm apar informatiile dublate.Cei de la itm mi-au spus ca rezolvarea consta in restaurarea bazei de date in ... (vezi toată discuția)