avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 407 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Salarii revisal
Discuție deschisă în Fiscalitate - Salarii

revisal

am urmatoarea problema:in registrul depus la itm apar informatiile dublate.Cei de la itm mi-au spus ca rezolvarea consta in restaurarea bazei de date in revisal.Informatiile depuse de mine erau din saga.Am cumparat informatiile de la ei.Am descarcat programul lor de pe internet.nu pot prelua informatiile in program si nu stiu unde gresesc.Poate cineva sa ma ajute?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 06:51, 31 Martie 2010
Luati legatura si informatiile necesare de la cei de la care le-ati cumparat .
@adrianmarin: Suntem pe forumul asta ca sa ne ajutam unii pe altii, nu ca sa facem comentarii sarcastice. Va rog sa va abtineti pe viitor daca nu aveti ceva util de comunicat.

@anamariacelik:
Din pacate programul Revisal nu permite decat importul de date din versiunea anterioara 1.0.0, nu si din fisiere XML exportate din alte instalari Revisal sau de programele de contabilitate. Am avut si eu o experienta nefericita cu exportul facut de Saga si am renuntat, de atunci folosesc numai programul Revisal, desi e mai incomod.

In legatura cu problema dublarii datelor, am avut-o si eu si era din cauza numarului de contract (nu numar ITM) care se pare ca este cheia de identificare a unui contract. Daca veniti cu modificari la contract, din alta aplicatie, iar numarul contractului nu este acelasi (gen 04 in loc de 4), datele vor fi dublate. Eu am rezolvat problema anuland unul dintre contracte in aceiasi zi cu inceperea lui.
Se poate importa si din Saga , datele ... insa trebuie ca acele date sa fie compatibile cu Revisal-ul ITM-ului.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Revisal anamariacelik anamariacelik am urmatoarea problema:in registrul depus la itm apar informatiile dublate.Cei de la itm mi-au spus ca rezolvarea consta in restaurarea bazei de date in ... (vezi toată discuția)
Vesnica problema revisal bardi bardi As dori sa ma ajute cineva ca sa dau si eu de versiunea misterioasa 1.0.0. pe care nu o gasesc nici eu precum nici altii.Va multumesc adresa de email este ... (vezi toată discuția)
Preluare date din revisalul anterior in cel nou? MOSOR MOSOR :help:Am instalat toate versiunile ReviSal (04;05;06;07) plus ultima 5.0.6.010. Cum se face preluarea datelor din cel anterior? Deschid noul ReviSal si intru ... (vezi toată discuția)