avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 468 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... pensie alimentara
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

pensie alimentara

buna seara. sotul meu are un copil dintr-o casatorie anterioara si avem si noi un copil,as vrea sa va intreb daca pensia alimentara se imparte la cei doi copii??va rog sa-mi raspundeti.multumesc
trebuie sotul sa faca cerere in instanta si sa aduca la cunostinta inst. de existenta copilului nou aparut in viata dvs si astfel sa solicite micsorarea pensiei alimentare.
Sotul trebuyie sa deschida proces de reducerea pensiei de intretinere pentru primul copil in contradictoriu cu fosta sotie si cu autoritatea tutelara, pe motiv ca are doi copii in intretinere . Va depune la dosar adeverinta de venituri si copia certificatului de nastere a celui de al doilea copil. Pen sia pentru doi copii este de 1/3 din venit, astfel ca primul copil va primi o pensie de 1/2 din 1/3 .

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pensia de intretinere la doi copii dildi dildi buna ziua, in anul 2007 am divortat. Din prima casatorie am o fetita, pentru care platesc pensia de intretinere 120 lei / dintr-un venit de 550 lei /. In anul ... (vezi toată discuția)
Buna ziua ContSters111374 ContSters111374 As avea si eu nevoie de putina indrumare. Sotul meu , este divortat, are un copil din casatoria anterioara,(minor).si acum avem si noi un copil,,tot minor. ... (vezi toată discuția)
Recalculare pensie intretinere minor qween35 qween35 Buna ziua! Sper sa ma ajute si pe mine cineva cu un raspuns! Sotul meu plateste pensie de intretinere pt copilul din prima casatorie 25% din venitul net lunar. ... (vezi toată discuția)