avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 995 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... greu la deal ,, cand esti prea mic\"
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

greu la deal ,, cand esti prea mic"

Buna seara .Va rog frumos spuneti-mi unde trebuie sa intru pe net.sa vad o hotarare a Curtii de apel Ploiesti ? Mi-a spus d-na Presedinte,dar eu ,n-am inteles si mi-a fost rusine sa mai intreb.Va multumesc frumos.
Cel mai recent răspuns: doina57 , utilizator 20:26, 20 Aprilie 2011
Portalul indicat de d-na Romascanu, o sa va apara harta Romaniei, judetele, dati click pe Prahova, cautati Curtea de apel Ploiesti, scrieti complet nr.de dosar ,care este format din 3 nr. sau mai simplu scrieti numele.
Succes!
Va multumesc si va doresc un PASTE FERICIT !

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Numar dosar tribunal maraiionescu maraiionescu Buna seara. Am si eu doua intrebari va rog. 1) M-am contrazis cu cineva ca pe site-ul Tribunalului nu apar toate dosarele,nu este actualizat la zi. Imi puteti ... (vezi toată discuția)
Restituire taxa auto lucian_2010 lucian_2010 buna ziua!in anul 2008 am mers in Germania si am cumparat o masina,dar cum buletinul meu era deteriorat,l-am trecut pe tata cumparator pe act!cand am ajuns in ... (vezi toată discuția)
Primaria tergiverseaza emiterea unei solutii de retrocedare - legea 247/2005 Balaurul Balaurul * Nu este prima data cind autoritatile Administrative nu raspund cererilor inaintate de catre tatal meu spre Prefectura PH sau catre Primaria Cerasu - jud. PH. ... (vezi toată discuția)