avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1086 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... pe timpul suspendarii
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

pe timpul suspendarii

inculpatul(a) are termen de incercare de 5 ani si 6 luni.
deja lucreaza in strainatate cu contract de munca.
serviciul de probatiune ar accepta ca inculpata sa isi desfasoare activitatea la locul de munca unde este angajata ??....
si pe ce perioada?

......tinand cont de tot ce se cere la o pedeapsa cu suspendare???
Ultima modificare: Miercuri, 20 Aprilie 2011
piratu, utilizator
Cata vreme nu exista interdictia de a parasi localitatea , ca masura de suspendare, condamnatul poate desfasura o activitate remunerata in strainatate.
Totodata, in hotararea judecatoreasca nu trebuie sa se fi dispus una din masura prevazute de art 64 din Codul penal, in speta interzicerea exercitarii profesiei de care s-a folosit in vederea savarsirii infractiunii.


Reabilitarea este una de drept.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Suspendare pedepsei complementare duce la incetarea raportului de munca mihaela_982 mihaela_982 Daca sunt functionar public, in cadrul unei primarii, si sunt condamnat la padeapsa prevazuta in art.64, lit a-c a)- dreptul de a alege si de a fi ... (vezi toată discuția)
Daca am fost condamnat cu suspendare se poate inceta contractul de munca mihaela_982 mihaela_982 Sunt functionar public - secretar de primarie - si am fost condamnat cu suspenadre la executarea perepsei complementare din art 64 si anume : a) dreptul de ... (vezi toată discuția)
Permis de conducere elena1elena elena1elena fratele meu a fost prins conducand fara permis de conducere de 2 ori.a 2 oara a fost arestat si a facut puscarie cam un an si jumatate.are voie da dea dea ... (vezi toată discuția)