va rog sa ma luminati si pe mine in urmatoarea problema: am reclamat Inspectiei Muncii ca angajatorul nu mi-a asigurat control periodic, nu mi-a supravegheat sanatatea si ca urmare a unei confuzii facuta de peroana care era insarcinata cu aprovizionarea la masa de lucru cu cele necesare mi-a pus in pulverizatorul destinat antisepticului dezinfectant pentru instrumentar.mi-a fost distrusa sanatatea.
IM spune ca a fost supravegheata sanatatea lucratorilor, ca angajatorul a prezentat controlului SSM fisa de aptitudine control periodic - apt.
Inteleg ca acestea sunt documente intocmite unilateral de catre angajator chiar daca nu m-a consultat nimeni?
Cum pot demonstra realitatea? Cui sa ma adresez in continuare?
Va multumesc
Va multumesc.
Ma duc in instanta si spun ca nu este adevarat. Trebuia sa semnez pe vreuna din fise? Trebuie sa probeze angajatorul sau eu?
Daca stie cineva cum poate proba el ca acel control medical a avut loc sau cum pot proba eu ca nu e adevarat ca am beneficiat de control medical periodic, va rog mult sa-mi raspundeti.
Angajatorul a prezentat fisa de aptitudine controlului IM. Va intreb, ca niciodata nu
s-a facut vreun control si nu am idee daca eu pot sa probez ca nu-i adevarat . Am gasit pe net modele de fise de aptitudine si am vazut ca nu exista niciunde semnatura salariat. Trebuie sa spun ca firma e SRL medical. Ca salariata la laborator de analize medicale nu am beneficiat de nimic , nici de analize gratuite nici de control medical pentru ca nu m-am inscris la patroana ca medic de familie.
Aceeasi patroana care are competente in medicina muncii, mai are o firma care incheie contracte de servicii medicale; are angajat medic de medicina muncii.
Deci, am fisa de aptitudine dar pe mine nu m-a vazut nimeni niciodata.