avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 511 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Jurisprudenţă Nu gasesc decizia in interesul legii nr.1 /1997 emisa ...
Discuție deschisă în Jurisprudenţă

Nu gasesc decizia in interesul legii nr.1 /1997 emisa de Curtea Suprema de Justitie

Buna ziua,

Va rog respectuos sa-mi comunicati cum pot gasi Decizia in interesul legii nr.1/1997 emisa de sectiile unite ale Curtii Supreme de Justitie.
Am cautat peste tot insa nu am gasit-o.

Va multumesc
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 18:50, 20 Aprilie 2011
cautati in motorul de cautare astfel: recurs in interesul legii nr.1 /1997.
primul link afisat contine practica judiciara impreuna cu Ril-ul detaliat.
allexandru83 a scris:

Buna ziua,

Va rog respectuos sa-mi comunicati cum pot gasi Decizia in interesul legii nr.1/1997 emisa de sectiile unite ale Curtii Supreme de Justitie.
Am cautat peste tot insa nu am gasit-o.

Va multumesc

Prin Decizia nr. I/1997 Curtea Supremă de Justiţie a admis recursul în interesul legii declarat de procurorul general şi a stabilit că adeverinţa eliberată de comisia constituită potrivit Legii nr. 18/1991 şi procesul-verbal de punere în posesie nu constituie titlu de proprietate care să poată fi examinat în cadrul soluţionării unor acţiuni în revendicare sau în sistarea stării de devălmăşie.
Ultima modificare: Miercuri, 20 Aprilie 2011
Cornel Vasile, Consilier juridic

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Recursul in interesul legii cand produce efecte? pheea pheea Avem o hotarare judecatoreasca favorabila la curtea de apel in sensul acordarii de catre instanta de judecata a sporurilor de 25% pentru suplimentul postului ... (vezi toată discuția)
Decizia nr. i/30.06.1997 c supremã de justiție, recurs in interesul legii Antoanela Geaman Antoanela Geaman va rog, poate cineva dintre dvs. sa-mi spuna unde post gasi Decizia nr. I/30.06.1997 pronuntata de către fosta C Supremă de Justiție? este un recurs in ... (vezi toată discuția)
Ril beliskner beliskner Imi poate explica si mie va rog ce anume este un RIL? (Recurs in interesul legii). In ce anume consta? (vezi toată discuția)