avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 582 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Impozit pe venit, ... impozit pe drepturi de traducere cumparate din ...
Discuție deschisă în Fiscalitate - Impozit pe venit, CAS, CASS

impozit pe drepturi de traducere cumparate din strainatate

Am cumparat in numele unei ONG drepturile de traducere in Romania a unei carti de la o editura din Germania, (pe o perioada fixa de 5 ani si doar pentru tiaprirea a 500 exemplare ) pentru care am platit o suma editurii.

cartea a fost tradusa si tiparita in 2010 dar nu este vanduta, ci este oferita cadou de catre ONG.

in acest caz ONGul trebuie sa platesca vreun impozit statutul roman?
(pentru plata catre Editura germana?)

Alte discuții în legătură

Dreptul de autor in traducerea literara - incurcatura de nume luura luura Buna seara Va scriu in speranta ca ma puteti sfatui despre pasii pe care ii pot urma pentru a remedia ceea ce eu consider a fi o nedreptate. Am tradus anul ... (vezi toată discuția)
Drepturile de autor în raportul autor-traducător florianmarin77 florianmarin77 Salut! Eu am scris o carte în limba română, pe care am publicat-o online cu ISBN românesc. Un domn din Australia, un român stabilit acolo de mulți ani, ... (vezi toată discuția)
Drepturi de autor - literatură salciacugetatoare salciacugetatoare ”În condițiile stabilite prin acest contract, Autorul, ca deținător al dreptului de autor, cedează de aici înainte, pe o perioadă de 5 ani, dreptul ... (vezi toată discuția)