avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 845 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... anulare adresa domiciliu
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

anulare adresa domiciliu

Suntem proprietarii unui apartament achizitionat prin licitatie la banca. Vechiul proprietar are adresa unde locuim noi in buletin. Cum putem sa-i anulam domiciliul din buletin?
Multumim
Cel mai recent răspuns: TDorina , utilizator 20:06, 20 Aprilie 2011
Sinteti proprietarii apartamentului nu si al actului de identitate al fostului proprietar ..
Puteti depune o sesizare la Serviciul public comunitar de evidenta a persoanei.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Carte identitate achmeia achmeia Buna ziua! Sunt divortata de 4 ani iar in urma divortului copilul minor mi-a fost incredintat. De curand a implinit 14 ani si urmeaza sa-si faca ... (vezi toată discuția)
Amenzi de circulatie ale fostului proprietar venite la adresa mea Amatorul Amatorul Buna ziua , in ultimul an au ajuns la domiciliul meu cateva amenzi de circulatie ale fostului proprietar , acesta nu mai locuieste la adresa din 2021 si nici ... (vezi toată discuția)
Certificat de nastere pierdut si buletin expirat ionel34 ionel34 Salut eu sunt din Constanta si stau in Cluj as putea sa cer o copie dupa cerificatul de nastere de aici din cluj pentru a putea sa imi fac buletinul pe adresa ... (vezi toată discuția)