avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 637 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Amenzi de circulatie ale fostului proprietar venite la ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Amenzi de circulatie ale fostului proprietar venite la adresa mea

Buna ziua , in ultimul an au ajuns la domiciliul meu cateva amenzi de circulatie ale fostului proprietar , acesta nu mai locuieste la adresa din 2021 si nici nu am cunostinta unde ar putea locui. (am cumparat apartamentul de la el)
Aceste amenzi imi pot veni mie de plata de la finante (la impozitul pe casa/apartament) ?

multumesc
Ultima modificare: Vineri, 5 Ianuarie 2024
Amatorul, utilizator
Cel mai recent răspuns: Amatorul , utilizator 12:24, 6 Ianuarie 2024
Da. Nu va veți putea achita impozitul pe casa dacă nu le plătiți mai întâi pe acelea.
Pai daca nu sunt ale mele, ce este de facut sau trebuia facut?Cum pot eu sa l oblig pe fostul proprietar sa si schimbe adresa din buletin?
Pe CF nu apare , am cumparat apartamentul de la el.
multumesc
Ultima modificare: Vineri, 5 Ianuarie 2024
Amatorul, utilizator
Nu este obligatia d-voastra sa platiti amenzile de circulatie ale fostului proprietar , este o aberatie . Puteti face o sesizare la evidenta populatiei sa-i anuleze adresa de la domiciliul d-voastra daca mai este inca valabila . Se intampla destul de des sa vina o vreme corespondenta pe numele vechiului proprietar , de obicei acesta tine legatura cu cumparatorul si mai trece din cand in cand s-o ridice pana se aseaza lucrurile .
Nu datorați nimic și nu.o sa aveti nici un impediment la plata impozitelor Stati.linistit..
Mulțumesc tuturor pt răspunsuri.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Amenzi de circulatie ale fostului proprietar venite la adresa mea florin.claudiu florin.claudiu Buna ziua , in ultimul an au ajuns la domiciliu meu cateva amenzi de circulatie ale fostului proprietar , acesta nu mai locuieste la adresa din 2010 si nici nu ... (vezi toată discuția)
Apartament cu locatari fictivi, fara domiciliu vizili01 vizili01 Buna ziua, Acum un an si jumatate am cumparat un apartament.Eu si sotia mea suntem proprietari pe acest apartament, dar am aflat pentru ca primeam diferite ... (vezi toată discuția)
Am urmatoarea speta: am inchiriat un apartament cu contract inregistrat ... Cioplea Cioplea Am urmatoarea speta: am inchiriat un apartament cu contract inregistrat la circa financiara pentru care am platit impozit pe venit anual. Dupa un an de la ... (vezi toată discuția)