avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 446 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Contencios administrativ sau ... Amenzi de circulatie ale fostului proprietar venite la ...
Discuție deschisă în Contencios administrativ sau probleme juridice cu autorităţile, contravenţii

Amenzi de circulatie ale fostului proprietar venite la adresa mea

Buna ziua , in ultimul an au ajuns la domiciliu meu cateva amenzi de circulatie ale fostului proprietar , acesta nu mai locuieste la adresa din 2010 si nici nu am cunostinta unde ar putea locui. Astazi au aparut doi politisti la usa inmanandu-mi o alta amenda a acestuia, chiar daca am specificat ca acesta nu mai locuieste din 2010 aici ,acestia mi-au inmanat amenda spunandu-mi ca asa este procedura iar ptr a rezolva situatia si sa nu mai primesc pe adresa mea amenzile sa merg sa vorbesc cu politistul de proximitate si sa fac nu stiu ce cerere ...?

Intrebari : Aceste amenzi imi pot veni mie de plata de la finante ?
Este obligatia mea sa caut fostul proprietar sau sa fac nu stiu ce cerere la sectorist sa nu imi mai vina amenzile pe adresa mea?
Pot fi chemat eu in instanta ptr ca politia mi-a inmanat procesul verbal la usa?

Va multumesc .
Astept un raspuns daca mai cunoasteti cazuri asemanatoare cum se procedeaza?
Ultima modificare: Joi, 9 Mai 2013
florin.claudiu, utilizator
Cel mai recent răspuns: Amatorul , utilizator 23:22, 5 Ianuarie 2024
In raport de situatia expusa ,nu va faceti probleme,deoarece amenzile sunt aplicate pe nume persoana identificata prin CNP
Nu puteti fi chemat dvs in instanta,pentru ca PV contraventie este incheiat impotriva ex-proprietarului apartamentului
Daca autoritatile au interesul sa obtina informatii concrete privitor la domiciliul acestuia au parghiile legale prin care sa solicite informatii de la serviciul de evidenta populatiei
Va multumesc ptr raspuns , se pare ca fostul proprietar nu si-a schimbat domiciliu in buletin , nici nu stiu daca este obligat in vreun fel sa-si schimbe buletinul??? , si toate amenzile de circulatie pe care nu le semneaza ajung la adresa mea.:(
Nu are relevanta daca semneaza sau nu amenda,aceasta ii este comunicata la domiciliul din documentul de identitate
Aspectul ca amenzile incheiate impotriva ex proprietarului apartamentului va sunt comunicate dvs ca actual proprietar al apartamentului nu are repercursiuni asupra dvs
Salut,
Ai primit raspuns la prima intrebare si anume: Aceste amenzi imi pot veni mie de plata de la finante (la impozitul anual pe casa/apartament)?

Multumesc

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Fost proprietar/ aceeasi adresa gabi_69 gabi_69 Buna ziua. Imi cer scuze pentru inceput daca nu am postat pe aria potrivita, rog eventual un moderator sa mute unde trebuie. Acum vreo 3 ani si ceva am ... (vezi toată discuția)
Amenzi de circulatie ale fostului proprietar venite la adresa mea Amatorul Amatorul Buna ziua , in ultimul an au ajuns la domiciliul meu cateva amenzi de circulatie ale fostului proprietar , acesta nu mai locuieste la adresa din 2021 si nici ... (vezi toată discuția)
Evacuare Freddy79 Freddy79 Buna ziua, am divortat de fosta sotie, ulterior am luat-o in spatiu, iar in prezent as vrea sa nu mai aiba domicilliul la adresa mea. Ce demersuri ar trebui sa ... (vezi toată discuția)