avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1115 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Paşapoarte, cărţi de ... Evacuare
Discuție deschisă în Paşapoarte, cărţi de identitate, acte de stare civilă - formalităţi, obţinere, probleme

Evacuare

Buna ziua, am divortat de fosta sotie, ulterior am luat-o in spatiu, iar in prezent as vrea sa nu mai aiba domicilliul la adresa mea. Ce demersuri ar trebui sa fac?
Cel mai recent răspuns: Justitiarul711 , utilizator 12:17, 22 Noiembrie 2014
Cred ca mai inainte de toate, trebuie sa stiti ce vreti de fapt.
Daca ati luat-o in spatiu, unde ar putea avea domiciliul?
Are buletinul la adresa mea din 2011, iar acum doresc sa nu mai aiba domiciliul stabil la adresa mea. unde? nu ma priveste. mie imi vin amenzile ei....
Daca fosta sotie nu mai locuieste la dvs.ar trebui sa isi faca mutatie la adresa la care locuieste efectiv. Puteti sa faceti o sesizare la politie pentru ca sectoristul sa o viziteze la noul domiciliu cunoscut de dvs.si sa-i puna in vedere ca este obligata conform legii sa isi faca mutatie acolo unde locuieste. Eventual poate sa-i aplice si o amenda.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Vreau sa anulez luarea in spatiu a unei persoane queenimob queenimob Fiul meu a fost casatorit si impreuna cu sotia au locuit intr-un apartament al meu.Dupa divort,fosta sotie si-a pastrat numele fiului meu.Vreau sa stiu cum ... (vezi toată discuția)
Schimbarea adresei fostului sot dupa primirea sultei kdoina2007 kdoina2007 Care este modalitatea prin care fostul sot, dupa divort si partaj cu primirea sultei, sa fie obligat sa-si schimbe adresa din buletin, care in momentul de fata ... (vezi toată discuția)
Domiciliul copil minor myrcea1983 myrcea1983 Buna ziua,Am avut de curând un proces de divorț cu 2 copii minori,iar fata a ales sărrămână la mine iar băiatul de 3 ani judecătorul la iîncredințat ... (vezi toată discuția)