avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 485 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Vreau sa anulez luarea in spatiu a unei persoane
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Vreau sa anulez luarea in spatiu a unei persoane

Fiul meu a fost casatorit si impreuna cu sotia au locuit intr-un apartament al meu.Dupa divort,fosta sotie si-a pastrat numele fiului meu.Vreau sa stiu cum trebuie sa procedez sa o scot din spatiu.Are bulletin pe adresa mea valabil 10 ani.Nu vreau sa fiu sicanata de facturi,amenzi,etc.Va multumesc!
Cel mai recent răspuns: queenimob , utilizator 16:28, 25 Aprilie 2014
Notificati-o ca nu mai sunteti de acord sa isi aiba domiciliul stabil in imobilul dvs si sa isi schimbe adresa din buletin.
Daca stiti adresa la care locuieste, putti depune si o sesizare la evidenta populatiei sa o invite sa isi schimbe buletinul.
Multumesc pentru raspuns,dar nu cred ca vrea sa-si schimbe buletinul.acum locuieste cu chirie.Nu cred ca proprietarul unde locuieste vrea sa o ia in spatiu,iar parintii ei sunt din provincie.Va intreb cum putem sa o obligam intr-un fel legal sau daca ea are obligatia sa o faca in urma divortului.
Nu in urma divortului are obligatia, ci are legatura cu mutatul ei efectiv in alta parte, pt ca s-a mutat trebuie sa isi schimbe adresa.
Intai notiificati-o.
Dvs nici nu stiti cu siguranta daca si-a schimbat buletinul sau nu.
Nu si l-a schimbat .Chiar ne-a spus ca nu si-l schimba.De aceea a vrut sa-si pastreze numele din timpul casatoriei.Fiul meu a fost de accord cu asta ca sa scape,l-a santajat intr-un fel""sunt de acord cu divortul daca ....""
Faceti o adresa la evidenta populatiei. Oricum, la cata corespondenta nesolicitata e in posta azi, chiar nu pricep chestiunea cu amenzile... n-o pricep si pace!
IN plus, isi poate face numai o resedinta acolo si tot sa nu-si schimbe buletinul daca nu vrea. O puteti notifica in legatura cu corespondenta, sa o avertizati ca nu i-o trimiteti si aia e!

Alte discuții în legătură

Divort cu minor Amal29 Amal29 Buna seara! Doresc sa divortez de sotul meu,avem un copil de 1 an si jumatate si dupa divort,sotul si familia lui vrea ca eu sa imi schimb domiciliul din ... (vezi toată discuția)
Soțul meu, cu care sunt în divorț, a plecat din locuință. apartamentul este pe numele meu, cum pot să-l scot din spațiu? nu vreau să-i mai vină corespondența pe această adresă getastroe getastroe Buna ziua, Eu si sotul meu suntem in proces de divort,primul termen de judecata fiind pe data de 12,11,2018.Sotul meu ,a plecat din locuinta ,apartamentul ... (vezi toată discuția)
Luare in spatiu - anulare, consecinte gabyaby68 gabyaby68 Buna seara,am un. Apartament proprietate personala,nu sint casatorita,m- am mutat cu prietenul meu la mine,i- am facut buletin pe adresa mea,a fost totul bn ... (vezi toată discuția)