Fiul meu a fost casatorit si impreuna cu sotia au locuit intr-un apartament al meu.Dupa divort,fosta sotie si-a pastrat numele fiului meu.Vreau sa stiu cum trebuie sa procedez sa o scot din spatiu.Are bulletin pe adresa mea valabil 10 ani.Nu vreau sa fiu sicanata de facturi,amenzi,etc.Va multumesc!
Notificati-o ca nu mai sunteti de acord sa isi aiba domiciliul stabil in imobilul dvs si sa isi schimbe adresa din buletin.
Daca stiti adresa la care locuieste, putti depune si o sesizare la evidenta populatiei sa o invite sa isi schimbe buletinul.
Multumesc pentru raspuns,dar nu cred ca vrea sa-si schimbe buletinul.acum locuieste cu chirie.Nu cred ca proprietarul unde locuieste vrea sa o ia in spatiu,iar parintii ei sunt din provincie.Va intreb cum putem sa o obligam intr-un fel legal sau daca ea are obligatia sa o faca in urma divortului.
Nu in urma divortului are obligatia, ci are legatura cu mutatul ei efectiv in alta parte, pt ca s-a mutat trebuie sa isi schimbe adresa.
Intai notiificati-o.
Dvs nici nu stiti cu siguranta daca si-a schimbat buletinul sau nu.
Nu si l-a schimbat .Chiar ne-a spus ca nu si-l schimba.De aceea a vrut sa-si pastreze numele din timpul casatoriei.Fiul meu a fost de accord cu asta ca sa scape,l-a santajat intr-un fel""sunt de acord cu divortul daca ....""
Faceti o adresa la evidenta populatiei. Oricum, la cata corespondenta nesolicitata e in posta azi, chiar nu pricep chestiunea cu amenzile... n-o pricep si pace!
IN plus, isi poate face numai o resedinta acolo si tot sa nu-si schimbe buletinul daca nu vrea. O puteti notifica in legatura cu corespondenta, sa o avertizati ca nu i-o trimiteti si aia e!
Divort cu minor
Amal29
Buna seara! Doresc sa divortez de sotul meu,avem un copil de 1 an si jumatate si dupa divort,sotul si familia lui vrea ca eu sa imi schimb domiciliul din ... (vezi toată discuția)