Soțul meu, cu care sunt în divorț, a plecat din locuință. Apartamentul este pe numele meu, cum pot să-l scot din spațiu? Nu vreau să-i mai vină corespondența pe această adresă
Buna ziua,
Eu si sotul meu suntem in proces de divort,primul termen de judecata fiind pe data de 12,11,2018.Sotul meu ,a plecat din locuinta ,apartamentul este pe numele meu. Am facut demersurile pentru a-l scoate de la cheltuielile de intretinere dar as vrea sa -l scot din spatiu,respectiv sa nu mai primesasca corespondenta la aceasta adresa. Unde trebuie sa merg in continuare pentru aceste demersuri?
Buna ziua,
Atat timp cat in actul de identitate figureaza la rubrica ”domiciliu” cu adresa dvs., toata corespondenta va veni acolo. Orice institutie care va face verificari cu privire la domiciliul lui, in scopul comunicarii unei corespondente, va primi raspuns de la evidenta populatiei ca domiciliul cu care figureaza in actul de identitate se afla in acel apartament.
Atat timp cat buletinul este valabil, nici evidenta populatiei nu i-l poate retrage.
Dar pentru a nu avea neplaceri,deoarece eu nu pot comunica cu acesta,as putea sa depun o declaratie la administratia financiara si la oficiul postal,precum ca nu mai locuieste la adresa din buletin?
Luare in spatiu
steluta79
Buna ziua,
Va rog sa ma ajutati cu o informatie cu privire la numarul maxim de persoane ce pot fi luate in spatiu. Exista vreo limita de persoane la luarea in ... (vezi toată discuția)