avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 625 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale COD CAEN
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

COD CAEN

Pentru a vinde aparate de aer conditionat este bine daca trec codul 4778 - Comerţ cu amănuntul al altor bunuri noi, în magazine specializate? :-/ - nu am gasit un alt cod care sa se potriveasca
Mai greu este ca nu stiu ce cod s-a potrivi la vanzarea de case de marcat fiscale si a cantarelor electronice? Ma puteti ajuta va rog?

Va multumesc!
Cel mai recent răspuns: S.C. GALANTOM CONSULTING S.R.L. , Consultant credite si finantari 13:29, 26 Iunie 2008
pentru case de marcat fiscale si cantare s-ar potrivi 4741 - Comerţ cu amănuntul al calculatoarelor, unităţilor periferice şi software-lui în magazine specializate.???
Buna ziua!
4778 se potriveste mai bine pentru casele de marcat si cantare
4754 este codul pentru aparate de aer conditionat. Ca tot veni vorba de ele, le si reparati?
Cu stima,
av. Silviu Serban
BUna seara,
Le instalez doar... Dar va pot indruma catre o persoana care le repara daca sunteti din Ploiesti.
Multumesc pt ajutot!!! :D

birouavocatura a scris:

Buna ziua!
4778 se potriveste mai bine pentru casele de marcat si cantare
4754 este codul pentru aparate de aer conditionat. Ca tot veni vorba de ele, le si reparati?
Cu stima,
av. Silviu Serban


O singura intrebare mai am: trebuie specificat in paranteza, dupa ce se scrie codul caen, ce bunuri se vand. De ex. sa trec: 4778 - Comerţ cu amănuntul al altor bunuri noi, în magazine specializate (case de marcat şi cântare electronice). :-/
Nu

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Vanzarea aparatelor de ac si a caselor de marcat!!! CLASOR CONSULT CLASOR CONSULT Pentru a vinde aparate de aer conditionat este bine daca trec codul 4778 - Comerţ cu amănuntul al altor bunuri noi, în magazine specializate? - nu am gasit ... (vezi toată discuția)
Cod caen pentru comercializare case de marcat MateG MateG Buna ziua! As vrea sa comercializezi case de marcat fiscale. Cu codul CAEN 4741 pot sa desfasor aceasta activitate? Va multumesc! (vezi toată discuția)
Cod caen pentru comert cu amanuntul nicoleta84 nicoleta84 Care este codul CAEN pentru vanzarea cu amanuntul de produse precum: tonner pentru imprimanta si xerox alb- negru si color, materiale consumabile? Va ... (vezi toată discuția)