avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 795 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Recalcularea pensiei - stagii realizate in grupe de ...
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Recalcularea pensiei - stagii realizate in grupe de munca

in anul 2009 tatal meu a iesit la pensie pe caz de boala .se recalculeaza pensia acum daca are vechime in munca incadrate grupa 1 si 2 ?
Cel mai recent răspuns: Carp Mircea , utilizator 11:03, 21 Aprilie 2011
Nu beneficiaza de majorarea de la 01/01/2011.A beneficiat de ea la deschiderea drepturilor.Gasiti in decizie puncte conf.O.U.G.209/2008.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Punctajul suplimentar pentru activitatea lucrata in grupa de munca cioarec carmen cioarec carmen Mătuşa mea se află în următoarea situaţie: ªoţul său este decedat din anul 2009 iar în prezent dânda benficiază de pensie de urmaş.În luna ... (vezi toată discuția)
Recalcularea pensiei de invaliditate pentru activitatea lucrata in grupe de munca Mihaela Enache Mihaela Enache Tatal meu are o pensie de invaliditate din anul 2007. In 2009 a depus niste acte la Casa pe Pensii si a solicitat recalcularea pensiei. Actele se refereau la ... (vezi toată discuția)
Punctajul suplimentar pentru activitatea lucrata in grupa i de munca nicu55 nicu55 Buna ziua ,va rog sa-mi spune-ti si mie daca sunt pensionat limita de varsta Gr.1,beneficiez de marirea pe care a anuntat-o Guvernul ca se aplica incepand cu ... (vezi toată discuția)